Παρουσιαση του βιβλιου του Κωστα Κουτρουμπακη «Οι καποιοι»

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο των δράσεων της με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Κομοτηνή Εν Δράσει», το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο και οι Εκδόσεις Ενύπνιο, με τη συμμετοχή μαθητών του Εσπερινού Γυμνασίου Κομοτηνής  προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κουτρουμπάκη, «Οι κάποιοι».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 18.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής από τον κ. Σπύρο Κιοσσέ, συγγραφέα – Αναπληρωτή Καθηγητή Θεωρίας της Λογοτεχνίας και Δημιουργικής Γραφής στο Τμήμα Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Οι κάποιοι είναι οι άνθρωποι του οπτικού μας πεδίου. Μολονότι τυπικά μακρινοί δεν μας είναι ξένοι· μας κατοικούν και τους κατοικούμε. Είναι ο καθρέφτης κι ο παραμορφωτικός μας φακός. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι όχημα ούτε εργαλείο –είναι ένας απ’ τους τρόπους μας να υπάρχουμε.

Ο Κώστας Κουτρουμπάκης

Ο Κώστας I. Κουτρουμπάκης γεννήθηκε το 1969. Ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση και μουσικός. Το 2018 εξέδωσε τη συλλογή διηγημάτων «Ο Μαραγκός» (εκδ. Ενύπνιο). «Οι κάποιοι» είναι το δεύτερο βιβλίο του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.