Παρουσιαση του νεου βιβλιου της Α. Λουδαρου «Τη νυχτα που τρεμοσβηνε το Λ»

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Οι εκδόσεις ΑΠΟΠΕΙΡΑ, η συγγραφέας Αννίτα Λουδάρου και το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο σας προσκαλούν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 στις 19.00, στον αύλειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων για τη παρουσίαση του νέου της βιβλίου, «Τη νύχτα που τρεμόσβηνε το Λ».

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Φωτεινή Ναούμ.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Από το παράθυρό μου βλέπω την Αθήνα της νύχτας που όλο και περισσότερο θαμπώνει. Σήμερα κάποιος γίνεται είκοσι οκτώ, τριάντα οκτώ, σαράντα οκτώ. Κάποιος θα νιώθει πιο ζωντανός ανάμεσα στους ζωντανούς. Κάποιος πιο πεθαμένος ανάμεσα στους πεθαμένους. Και κάποιος θα φωνάζει “Θαύμα” τελειώνοντας όσα δεν μπόρεσε ποτέ ν’ αρχίσει. Πόση τύχη έφεραν άραγε όλα αυτά τα χρόνια; Πόσο αργά σκορπίζεται η τύχη όταν κάνει βουτιά από τον έκτο στην αχρωματοψία; Οι γάτες του φωταγωγού δεν ξέρουν ν’ απαντήσουν. Κοιτούν όμως προς τα πάνω περιμένοντάς να τους στείλει κάτι από ψηλά κάποιος μακρινός τους ξάδερφος.

Η συγγραφέας

Η Αννίτα Λουδάρου (Ανν Λου) πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στο Τόκυο. Σπούδασε Γεωλογία, Χρηματοοικονομικά και Ψυχανάλυση στην Πάτρα, στο Λονδίνο και στην Αθήνα, όπου τώρα ζει και εργάζεται. Της αρέσει το λικεράκι μαστίχα γιατί της θυμίζει το νησί της. Από το 2012 διατηρεί την προσωπική της ιστοσελίδα Σκέψεις Ανν Λου (ann-lou.blogspot.com) και τα κείμενά της έχουν ταξιδέψει διαδικτυακά χωρίς διαβατήριο.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.