Παρουσιαση της ποιητικης συλλογης «Μεστωμενα Σταχυα» της Σμαρους Νοτου

Σήμερα το απόγευμα στη Λέσχη Κομοτηναίων

Σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Κομοτηναίων η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Μεστωμένα Στάχυα» της συγγραφέως Σμαρούς Νότου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θρακικός Οιωνός

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

  • Κωνσταντινίδης Βασίλειος Κρίτων, Δημοσιογράφος
  • Γιάννης Βουλτσίδης, Σκηνοθέτης
  • Σταύρος Παπαδόπουλος, Ποιητής
  • Άννα Δεληγιάννη Τσιουλπά Φιλόλογος Ποιήτρια
  • Έλενα Γιαμακίδου, Φοιτήτρια
  • Μιχάλης Ευστρατιάδης Μουσικός Παραγωγός
  • Ηρώ Κακαζάνη Ποιήτρια
  • Γιάννης Λυγκερούδης, Ποιητής

Συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί από τη Maik Productions: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς, Χρυσούλα Κυρατζόγλου

«Μοναδική ευκαιρία να βυθιστείτε στον κόσμο της λογοτεχνίας»

Σε μήνυμά τους οι διοργανωτές επισημαίνουν:

«Η συγγραφέας και πρωταγωνίστρια της βραδιάς είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια απόλυτα μοναδική ευκαιρία να βυθιστείτε στον κόσμο της λογοτεχνίας και να απολαύσετε την ομορφιά και την ευαισθησία των λέξεων.

Η βραδιά ποίησης θα φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο εμπνευσμένους και ταλαντούχους ποιητές της εποχής μας, καθώς ηθοποιούς και καλλιτέχνες.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την παρουσία σας, όπως και των φίλων της ποίησης, καθώς όλους και όλες που επιθυμούν να ανακαλύψουν νέες φωνές και εκφράσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ποιητές θα διαβάσουν αποσπάσματα από τα έργο της ποιήτριας Σμαρώ Νότου, μοιραζόμενοι μαζί μας τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τα συναισθήματά της συγγραφέως που βγαίνουν μέσα από αυτό. Θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε με τις λέξεις, να ανακαλύψουμε νέες μορφές ποίησης και να εμπνευστούμε από την ομορφιά της γραπτής τέχνης.

Σας περιμένουμε όλους και όλες με ανοιχτή αγκαλιά για να μοιραστούμε αυτήν τη μαγευτική εμπειρία ποίησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική βραδιά γεμάτη ποίηση και δημιουργικότητα. Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας την ομορφιά των λέξεων και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία ποίησης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.