Παραμονες Χριστουγεννων εκανε την εμφανιση της η «Μαγισσα» των Βασιλη και Χρηστου Πασλιδη

Το πρώτο τραγούδι από τον νέο δίσκο του Κομοτηναίου τραγουδοποιού

Για μία «Μάγισσα» μιλάει το νέο τραγούδι του Κομοτηναίου τραγουδοποιού Βασίλη Πασλίδη, που δημοσιεύτηκε στο You Tube παραμονές των Χριστουγέννων και έχει ήδη «μαγέψει» τις καρδιές μας.

Η «Μάγισσα» αποτελεί το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από τον νέο δίσκο του Βασίλη με τίτλο «Τι είχαμε τι χάσαμε» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, και για ακόμα μία φορά αποτελεί δημιούργημα της συνεργασίας του ίδιου και του αδερφού του Χρήστου, τόσο στη μουσική όσο και στον στίχο του.

Για το τραγούδι «έπαιξαν» οι μουσικοί κ.κ. Βασίλης Πασλίδης στην κιθάρα, Τάσος Γουσέτης στο βιολί, Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα, Διονύσης Μακρής στο ηλεκτρικό μπάσο και η ηχογράφηση έγινε στο SYN ENA Recording studio υπό την «καθοδήγηση» του κ. Γιάννη Ταβουλάρη.

Το επίσημο video clip φέρει την υπογραφή του κ. Πέτρου Χαραλάμπους, ενώ για την οργάνωση της παραγωγής εργάστηκε η κ. Στάβη Θρασυβούλου Ανδρέου. Το μοντάζ είναι του κ. Αιμίλιου Αβράαμ και η διεύθυνση φωτογραφίας του κ. Άντη Ανδρέου. Η «Μάγισσα» του Βασίλη είναι η κ. Χαριτίνη Ηλιάδου.

Βασίλη, Χρήστο καλοτάξιδο! Ανυπομονούμε για τον νέο δίσκο! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.