Παραδοση, μουσικη και χορο ενωσαν οι Εβριτες
Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής, 19 Ιανουαρίου 2025, ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Ροδόπης.
Ο Σύλλογος για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε τα μέλη του σε μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης, μουσικής και χορού, με την ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα στην μουσική επιμέλειά της, με ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδίες και τραγούδια που θα ταξίδεψαν όσους βρέθηκαν εκεί στις ρίζες και την παράδοσή.


Τον χορό άνοιξαν τα μικρότερα μέλη του Συλλόγου, που επέδειξαν όσα έχουν μάθει στο διάστημα που συμμετέχουν στην παιδική χορευτική ομάδα, για να συνεχίζουν τα μεγαλύτερα παιδιά, και τέλος το Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου, με το οποίο στη συνέχεια ενώθηκαν και όλοι όσοι ήθελαν, με τον χορό να κρατά για ώρες.


Οι Καλλιτέχνες της Βραδιάς ήταν οι Νίκος Ζαπάρτας (Βιολί & Τραγούδι), Βαγγέλης Παπαναστασίου (Κλαρίνο), Βαγγέλης Κατσουλίδης (Ούτι & Τραγούδι), Δημήτρης Μπουζαμάνης (Κρουστά & Τραγούδι), Θάνος Καρακατσιάνης (Ακορντεόν).
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
