Παπαδοπουλος, Φαμελος, Ζιωγαλας και Γιοκαρινης στην Κομοτηνη

Για το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στις 10 Σεπτεμβρίου

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μανώλης Φάμελος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα είναι οι καλλιτέχνες που θα αναβαίνουν στη σκηνή της Παλιάς Νομικής στις 10 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που θα λάβει χώρα στην πόλη μας από την τοπική νεολαία του ΚΚΕ.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΚΝΕ αναφέρει για τη διοργάνωση: «Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” είναι η μεγάλη γιορτή της νεολαίας! Των μαθητών, σπουδαστών, νέων εργαζομένων κι ανέργων, κάθε νέου που ονειρεύεται, αγωνιά για το μέλλον και διεκδικεί μία καλύτερη ζωή. Το Φεστιβάλ μας αποτελεί συνάντηση αγώνα, διασκέδασης, ψυχαγωγίας! Οι αθλητικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, οι συναυλίες του, τα μουσικοθεατρικά αφιερώματα, η ανάδειξη και η στήριξη της νεανικής δημιουργίας, οι συζητήσεις, οι δεκάδες συλλογικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους είναι μερικά από τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή!

Το Φεστιβάλ μας αποτελεί πλέον «θεσμό» για την νεολαία, αντέχει στο χρόνο, ανανεώνεται κι αναβαθμίζεται γιατί η «καρδιά» του είναι ο στόχος για τον οποίο παλεύουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ: η νέα σοσιαλιστική κοινωνία. Παραμένει νέο γιατί απέναντι στο σημερινό γερασμένο εκμεταλλευτικό σύστημα προβάλει τη μόνη πραγματική διέξοδο προς όφελος της νεολαίας: την επαναστατική ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής κοινωνίας.

Εμπνεόμαστε απ’ τους μεγάλους αγώνες του λαού μας και συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο! Μπροστά στο 2018, που το ΚΚΕ συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και δράσης και η ΚΝΕ τα 50 χρόνια, το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή μας φέρνει πιο κοντά με την ιστορία των αγώνων του λαού μας. Φέτος τιμάμε τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που η δράση του στα 1946-1949 αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της ταξικής πάλης στην Ελλάδα κατά τον 20ο αιώνα.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή αποτελεί εικόνα από το όμορφο μέλλον για το οποίο παλεύουμε! Στήνεται με το μεράκι, την συλλογική, εθελοντική, σχεδιασμένη δουλειά χιλιάδων νέων. Χορηγοί του Φεστιβάλ είναι οι χιλιάδες νέοι που το κάνουν γνωστό με όλους τους τρόπους όπου ζει, μορφώνεται και δουλεύουν οι νέοι και οι νέες.

Έλα μαζί μας στον αγώνα για να κερδίσουμε τη ζωή που μας στερούν! Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Πάρε μέρος στις εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες πόλεις της ΑΜΘ ως ακολούθως:
3 Σεπτέμβρη, Δράμα, στον Κήπο
9 Σεπτέμβρη, Καβάλα, στο πάρκο Φαλήρου
10 Σεπτέμβρη, Αλεξανδρούπολη, στο πάρκο Ακαδημίας
10 Σεπτέμβρη, Κομοτηνή, στην Παλαιά Νομική
17 Σεπτέμβρη, Ξάνθη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.