Παγκοσμια Λεσχη Αναγνωσης Εργων του Νικου Καζαντζακη

Με θέμα την ανθρώπινη φιλία μέσα στο μυθιστόρημα «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά

Η  Παγκόσμια Λέσχη Ανάγνωσης Έργων του Νίκου Καζαντζάκη της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη-ΔΕΦΝΚ (facebook/amis.kazantzaki.gr) θα παρουσιάσει  το θέμα της ανθρώπινης φιλίας μέσα στο μυθιστόρημα «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά».

Το θέμα θα εισηγηθεί η κ. Κατερίνα Ζωγραφιστού, Πρόεδρος του Παραρτήματος Ελλάδος της ΔΕΦΝΚ. Επειδή η Λέσχη Ανάγνωσης παίρνει αξία, όταν γίνεται ελεύθερη συζήτηση μετά την παρουσίαση του θέματος από τον εισηγητή, θα αναγνωστούν και θα σχολιαστούν επιλεγμένα μικρά αποσπάσματα από τους συμμετέχοντες/-ουσες, στα οποία θα αποτυπώνεται  η φιλία ή κάποια πτυχή της ανθρώπινης αυτής έκφρασης, όπως την δίνει ο Καζαντζάκης μέσα στο εμβληματικό του μυθιστόρημα.

Για να μην υπάρξει αλληλοεπικάλυψη στην επιλογή των αποσπασμάτων οι συμμετέχοντες/-ουσες στη συζήτηση, θα ήταν καλό να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να ενημερώσουν για το κείμενο που έχουν διαλέξει στέλνοντας τον αριθμό σελίδας και την έκδοση απ’ όπου προέρχεται στο [email protected]

Η Παγκόσμια Λέσχη Ανάγνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2022, στις 8.30 μ.μ μέσω της πλατφόρμας ZOOM με τα παρακάτω στοιχεία σύνδεσης:

Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/81059036655?pwd=Y2hhQ25sQ3Z4Ni9OenA2SWxJZHlRUT09

Meeting ID: 810 5903 6655

Passcode: 846814

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω Youtube στο κανάλι ΔΕΦΝΚ ΕΛΛΑΔΑ,

στον σύνδεσμο, https://www.youtube.com/channel/UCb6LiCgC2li4w1BMjs8y4YQ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.