“One hour before the trip” live στο «Οχτω»

«Επιβίβαση» Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 22.30

Σε ένα διαφορετικό μουσικό «ταξίδι» μας προσκαλεί το Καφέ Μπαρ «Οχτώ» την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, εγκαινιάζοντας την live μουσική του σκηνή για το νέο έτος.
 
Σε ρόλο ξεναγού το μουσικό σχήμα “One hour before the trip”, το 8μελές οπτικοακουστικό σχήμα που συνδυάζει αριστοτεχνικά επί σκηνής εικόνα και ήχο, επηρεασμένο κυρίως από την ψυχεδελική και progressive ροκ σκηνή.
 
Οι “One hour before the trip”, ξεκίνησαν το 2004 ως μία post-rock μπάντα, ενώ μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα στούντιο άλμπουμς, το τελευταίο εκ των οποίων φέρει τον τίτλο “Boarding Pass”.
 
Ένα νέο ορχηστρικό άλμπουμ που κινείται σε πιο πειραματικά και «σκοτεινά» όπως αναφέρουν μουσικά μονοπάτια, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και το οποίο παρουσιάζουν σε μία σειρά συναυλιών στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, με σταθμούς τόσο την Κομοτηνή και το Καφέ Μπαρ «Οχτώ» όσο και το Nostos Bar στην Ξάνθη.
 
Βασική τους αρχή, η αυτοοργάνωση πάνω στις αρχές της οποίας κινούνται όλα αυτά τα χρόνια, με βαθιά πίστη στην ουσία της τέχνης την οποία ο καθένας εκπροσωπεί αλλά και στο συλλογικό αποτέλεσμα που συνθέτουν.
 
Όσοι εν δυνάμει «ταξιδιώτες» δώσουν το «παρών» στο live της Δευτέρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν συνδυασμό εικόνας και ήχου με κιθαριστικά ξεσπάσματα, πολυρυθμικές εναλλαγές και ατμοσφαιρικά ηχοχρώματα εναρμονισμένα σε ένα οπτικό τοπίο με θεματολογία που συχνά παραπέμπει σε σύγχρονα και διαχρονικά κοινωνικά θέματα και καταστάσεις.
 
Σημασία άλλωστε δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι… απολαύστε το λοιπόν!

 
Info:

“One hour before the trip” live @ Καφέ Μπαρ «Οχτώ»

  • Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016
  • Ώρα έναρξης: 22.30
  • Είσοδος Ελεύθερη

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.