Ομορφη εκδηλωση στην Αιγειρο για το αναμμα του δεντρου

Συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι σε μια γιορτή με μουσική και τοπικά εδέσματα

Με τη συμμετοχή πολλών κατοίκων όλων των ηλικιών άναψαν το βράδυ της Παρασκευής τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην πλατεία της Αιγείρου.

Σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά που διοργάνωσε η Κοινότητα της Αιγείρου, με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Άννα Πατρωνίδου και συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αιγείρου, ο Σύλλογος Γυναικών Αιγείρου με τη χορωδία του και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου που ετοίμασε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για ένα μικρό μπαζάρ, που στήθηκε προκειμένου να ενισχυθεί το έργο τους, έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης, καθώς και αρκετά μέλη της διοίκησης του Δήμου.

Οι γυναίκες του Συλλόγου καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ετοίμασαν γιορτινά εδέσματα και κέρασαν τους συμμετέχοντες.

Τη βραδιά ζωντάνεψε η Φιλαρμονική της Αιγείρου και ο Μουσικός Σύλλογος Αρμονίας και Δημιουργίας Αιγείρου.

Ενεργό ρόλο διαδραμάτισαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου που στόλισαν με χαρά το δέντρο με αστεράκια, ενώ τραγουδιστικά δημιούργησαν γιορτινό κλίμα τα παιδιά των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η εκδήλωση έδωσε ένα ουσιαστικό δείγμα συμπερίληψης καθώς συμμετείχαν παιδιά από το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας που συμμετείχαν και στο τραγούδι.

Η βραδιά έκλεισε στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου με παραδοσιακά πιάτα της Αιγείρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.