«Ολοκληρος ο Σαιξπηρ… σε μια ωρα!» απο τη θεατρικη ομαδα του Συλλογου Εβριτων

Σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εβριτών, έπειτα και από την περσινή της επιτυχία με την παράσταση «Λιωμένο Βούτυρο», επιστρέφει και φέτος με νέο υλικό. Πρόκειται για την παράσταση «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ… σε μία ώρα!», που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 31/5/2023 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και ώρα 21:00. Ένα έργο το οποίο παρωδεί τα κλασικά έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και υπόσχεται άφθονο γέλιο στο κοινό.

 Όπως δήλωσε η κ. Χρύσα Ιωαννίδου, ηθοποιός και σκηνοθέτης της παράστασης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο του Παρατηρητή: «Πρόκειται για μια παρωδία, όπου όλα τα γνωστά έργα του Σαίξπηρ αναφέρονται, παίζονται και υπονοούνται, από μια ομάδα, η οποία έχει ασκηθεί πάρα πολύ σε αυτό και μόλις πέρυσι, κατάφερε να αποσπάσει έξι βραβεία στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ελλάδα».

Η παράσταση είναι δωρεάν για το κοινό και  γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας και της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α. Κομοτηνής. Την επιμέλεια των κουστουμιών έχουν αναλάβει από κοινού η κ. Χρύσα Ιωαννίδου με την κ. Ελένη Παπαδοπούλου, ενώ η μουσική επιμέλεια και η πρωτότυπη μουσική είναι από τον Σεραφείμ Γιολδάση. Ο θίασος αποτελείται από τους: Ευαγγελία Αυγερινάκη, Σεραφείμ Γιολδάση, Πέτρο Δεμερτζίδη, Νικολέττα Κάρλου, Χρύσα Μέρα, Νίκο Πέτρου, Αλεξάνδρα Ρόιδου, Δημήτρη Σιάκκα, Ηλία Σωτηριάδη, Δημήτρη Τσιμουρδάγκα, Μαρισένια Χόνδρου.

Τέλος, η κ. Ιωαννίδου, δήλωσε πως η θεατρική ομάδα αναμένεται να δηλώσει τη συμμετοχή της εκ νέου με αυτό το έργο,  στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ορεστιάδα, καθώς επίσης έπονται άλλες δυο παραστάσεις, μια των παιδικών τμημάτων και άλλη μια της ομάδας αρχαρίων, στις 20 και 22 Ιουνίου. Μάλιστα προσκάλεσε τον κόσμο να γνωρίσει το έργο της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Εβριτών καθώς και να ενταχθεί σε κάποιο από τα υπάρχοντα θεατρικά τμήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.