«Ολοι μαζι τη φαγαμε»

Η επιθεώρηση του Ντίνου Σπυρόπουλου με τους Στ. Ψάλτη, Β. Τριφύλλη, Μ. Μόσιο και Μ. Λεζέ έρχεται στην Κομοτηνή - Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κύτταρο

Ο Στάθης Ψάλτης ξαναχτυπά με μια επίκαιρη επιθεώρηση με πολύ γέλιο υπό τον τίτλο «Όλοι μαζί την φάγαμε» σε όλη την Ελλάδα.
 
Ο Αγαπημένος κωμικός σατιρίζει με το μοναδικό του τρόπο τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας. Η Βάσια Τριφύλλη ψάχνει τον Αλέξη το γιό της ποιος είναι ο Αλέξης; Θα σας το πει επί σκηνής. Ο Μιχάλης Μόσιος ως Ταμτάκος μπλέκεται στους διαδρόμους ενός Ελληνικού νοσοκομείου και γίνεται της κακομοίρας. Ο Μάρκος Λεζές θέλει να αυτοκτονήσει αλλά τελικά προτιμάει να ζήσει για να μην κάνει το χατίρι όλων αυτόν που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Ο Βασίλης Ζωνόρος έχει ένα παράπονο και το λέει στο αγόρι απέναντι. Ο Ντίνος Σπυρόπουλος μας εξηγεί γιατί η γυναίκα είναι άλλο μηχάνημα. Η Χριστίνα Ψάλτη ως Ανιψιά του Ντόναλντ Τράμπ μας κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.
 
Αυτά και άλλα πολλά  συμβαίνουν στην επιθεώρηση που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Με πολύ γέλιο χορό και τραγούδι.
 
Να σημειωθεί ότι στην παράσταση παίζουν επίσης οι Τίσσα Βασιλάκη και Ιωάννα Σάλμη, τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Στρατηγός, ενώ η παραγωγή είναι των αδελφών Τάγαρη.

Η επιθεώρηση θα κάνει στάση στην Κομοτηνή την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην Rex) για δύο παραστάσεις, η πρώτη στις 18.30 και η δεύτερη στις 21.30. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.