«Ολογυρα» σε Ανατολη και Δυση με «ξεναγο» τον Billa Qause

Ένα μουσικό «ταξίδι» με σημείο εκκίνησης το Καφέ «Αλλόκοτο»

Ό,τι ακριβώς μας υποσχέθηκε έκανε πράξη το βράδυ της Παρασκευής ο Billa Qause, κατά κόσμον Βασίλης Ζαφειρίδης, ο οποίος παρουσίασε στο Καφέ Μπαρ «Αλλόκοτο» το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο “Zentai Teki Ni the EP”.
 
«Ολόγυρα» είναι η μετάφραση του τίτλου του άλμπουμ στα Ιαπωνέζικα και αυτό ακριβώς έκανε και ο Billa Qause από την σκηνή του «Αλλόκοτο» δίνοντας σε όλους τους παρευρισκομένους την ευκαιρία να ταξιδέψουν από τη Δύση έως την Ανατολή, μέσα από παραδοσιακά ανατολικά ακούσματα χωρών όπως το Πακιστάν, η Ινδία και η Μαλαισία και δυτικά ακούσματα από Bebop Jazz έως Northern Soul δεμένα αριστοτεχνικά πάνω στις βασικές αρχές του Hip-Hop.
 
Μέσα από ένα διαδραστικό τρόπο, μέσω των samplers και φωνητικά με dub στοιχεία που δημιούργησαν μία σκοτεινή ατμόσφαιρα η οποία διακατέχει και στο σύνολο του άλμπουμ.
 
Ο Billa Qause χάρισε στο κοινό της Κομοτηνής και κάποια κομμάτια από το προηγούμενο Zentai και άλλα Instrumental beats από προηγούμενες δουλειές του όπως το “Rest in beats”από την Cold Busted και από το “On the roof”, ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα άκρως απολαυστικό, αν κρίνουμε από την ανταπόκριση τουκοινού, jam session, με τον mononome.
 
«Μουσική δίχως σύνορα και όρια» είναι το μότο του Billa Qause και αυτό ακριβώς βιώσαμε όσοι τον απολαύσαμε από κοντά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.