Ολον τον Σαιξπηρ σε μια ωρα γνωρισε η Κομοτηνη

Στην παράσταση της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Εβριτών στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Τον Σαίξπηρ σε… περιληπτική μορφή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαΐου για να παρακολουθήσουν την παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εβριτών, μια παρωδία όπου όλα τα γνωστά έργα του Σαίξπηρ αναφέρονται, παίζονται και υπονοούνται, από μια ομάδα, η οποία πέρυσι κατάφερε να αποσπάσει έξι βραβεία στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ελλάδα με την παράσταση «Λιωμένο Βούτυρο».

Την επιμέλεια των κουστουμιών ανέλαβαν  από κοινού η κ. Χρύσα Ιωαννίδου με την κ. Ελένη Παπαδοπούλου, ενώ η μουσική επιμέλεια και η πρωτότυπη μουσική είναι από τον Σεραφείμ Γιολδάση. Ο θίασος αποτελείται από τους: Ευαγγελία Αυγερινάκη, Σεραφείμ Γιολδάση, Πέτρο Δεμερτζίδη, Νικολέττα Κάρλου, Χρύσα Μέρα, Νίκο Πέτρου, Αλεξάνδρα Ρόιδου, Δημήτρη Σιάκκα, Ηλία Σωτηριάδη, Δημήτρη Τσιμουρδάγκα, Μαρισένια Χόνδρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα, που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών, αναμένεται να συμμετέχει εκ νέου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ορεστιάδα, με το συγκεκριμένο έργο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.