Ολα ετοιμα για το Φεστιβαλ Φαναριου!

Η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου για την προετοιμασία της τριήμερης διοργάνωσης αλλά και το Φεστιβάλ «Καλοκαίρι με θέα τη θάλασσα» που θα ακολουθήσει

Στο «κόκκινο» εργάζονται τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής ούτως ώστε την προσεχή Πέμπτη, 22 Ιουνίου, να «ανοίξει» τις «πόρτες» του το Φεστιβάλ Φαναρίου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία μίλησε το πρωί της Δευτέρας, 19 Ιουνίου στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» είναι όλα σχεδόν έτοιμα, ούτως ώστε το βράδυ της Πέμπτης η σκηνή του Φεστιβάλ να φιλοξενήσει τον Γιάννη Χαρούλη, για να ακολουθήσουν την Παρασκευή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ακολούθως το Σάββατο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον οποίο θα πέσει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης.

Η αγωνία των διοργανωτών, όπως σε κάθε εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο είναι ο καιρός, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως θα σταθεί σύμμαχος στη φετινή διοργάνωση, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι σχεδόν έτοιμα, με την προπώληση να συνεχίζεται κανονικά και το ενδιαφέρον του κόσμου να «φουντώνει».

Όπως εξήγησε η κ.Λιβεριάδου για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου τότε το τριήμερο εισιτήριο των 40 ευρώ αξίζει, ενώ έσπευσε να υπενθυμίσει πως σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ και φέτος θα υπάρχουν λεωφορεία για την μεταφορά των ενδιαφερομένων από και προς τον χώρο των συναυλιών, έως αργά το βράδυ.

Ερωτηθείσα σε σχέση με την πορεία της προετοιμασίας, η ίδια ανέφερε πως στήνονται οι σκηνές και το «σπίτι» – καμαρίνι των καλλιτεχνών, ενώ έχουν προβλεφθεί και ολοκληρωθεί  όλα όσα αφορούν τους θεατές, όπως χημικές τουαλέτες, καθαριότητα, πράσινο κ.ο.κ. ενώ οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών του δήμου θα εργαστούν και καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που θα προκύψουν.

Η ίδια ευελπιστεί σε μεγάλη προσέλευση κόσμου, γεγονός που αποδεικνύεται και από την προπώληση των εισιτηρίων όπως εξήγησε, και διόλου τυχαίο μιας και ο θεσμός μετρά σχεδόν 8 χρόνια. Φέτος έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον ακόμα και από την Θεσσαλονίκη, με ανθρώπους που επιθυμούν να έρθουν για όλο το τριήμερο στην περιοχή μας, γεγονός που αποδεικνύει και τα παράλληλα «οφέλη» της διοργάνωσης και για την αγορά και τα καταστήματα του Φαναρίου, αλλά και της Κομοτηνής.

Στην κατεύθυνση αυτή πυρετώδεις είναι οι εργασίες και στο κάμπινγκ Φαναρίου, που, όπως αποφασίστηκε, φέτος θα λειτουργήσει υπό τον Δήμο Κομοτηνής, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και το τριήμερο της διοργάνωσης, ένα στοίχημα που η δημοτική αρχή αισιοδοξεί πως θα κερδίσει.

Επανέρχεται το Aqua Aerobic

Οι εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ όπως εξήγησε και η κ.Λιβεριάδου δεν ξεκινούν και σίγουρα δεν σταματούν στο Φεστιβάλ Φαναρίου, με την ίδια να υπενθυμίζει τα όσα θα προηγηθούν της Πέμπτης την τρέχουσα εβδομάδα, αλλά και το Φεστιβάλ «Καλοκαίρι με θέα τη θάλασσα» που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου και να διαρκέσει έως και τις 14 Αυγούστου.

Όπως τόνισε θα υπάρχουν εκδηλώσεις κάθε εβδομάδα, σε Φανάρι, Μέση αλλά και το «παραδοσιακό» full moon στην παραλία της Μολυβωτής, ενώ όπως έκανε γνωστό το φετινό καλοκαίρι θα επανέλθει και το πρόγραμμα του Aqua Aerobic που αγαπήθηκε τόσο εντός όσο και εκτός των Ροδοπίτικων συνόρων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.