Ολα ετοιμα για την συναυλια «Τα τραγουδια της ζωης μας» στο Μεγαρο Μουσικης Κομοτηνης (+Βιντεο)

Μια πρόγευση της συναυλίας έδωσαν ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη

Μια πρόγευση από τα όσα θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής έδωσαν το βράδυ της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη, σε μια απόδοση του τραγουδιού «του μικρού βοριά»
 

Η συναυλία «Τα τραγούδια της ζωής μας», που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα τελειώσει, όπως είπε και ο Στέφανος Κορκολής, όποτε το θελήσει το κοινό, και θα έχει μουσικές ανατροπές, αναπάντεχο ρεπερτόριο και έντονη διάθεση αυτοσχεδιασμού.
 

Τους δύο μουσικούς υποδέχτηκε στην Κομοτηνή η κ. Ζαχαρένια Δημητριάδου, πρόεδρος του ΔΣ του Θρακικού πνευματικού Κέντρου-Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής, που τόνισε πως θέλουν να πρωτοπορούν, και να αποτελέσουν βήμα για ανθρώπους που θα καλλιεργήσουν το ταλέντο τους εδώ, και με τους καλλιτέχνες που έχουν επαφή να κάνουν κάτι καλύτερο.
 
Αλλά θέλουν και να ακούσει ο κόσμος της Θράκης την καλή μουσική, και να νιώσει πως ο κόσμος θα γίνει καλύτερος.
 


Ένα απάνθισμα όλων των όμορφων Μουσικών

  
Ο κ. Κορκολής από την πλευρά του ανέφερε πως το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει είναι ένα απάνθισμα όλων των όμορφων μουσικών, χωρίς ταμπέλες και χρονολογίες αλλά μπλεγμένες και μπερδεμένες με ένα όμορφο τρόπο που μόνο η μουσική μπορεί
 
 
 
Έπλεξε δε το εγκώμιο της κ. Μανουσάκη, την οποία ο Μίκης Θοδωράκης αποκαλεί αποκάλυψη μεγατόνων, γιατί έχει έμφυτο ταλέντο, δουλεύει πολύ και πορεύεται αργά και σταθερά, ερμηνεύει ποίηση, και πορεύεται σε αυτό το μοτίβο, χωρίς να απαξιώνει τα αξιόλογα τραγούδια.
 
Σημείωσε θε πως θα ήθελε πάρα πολύ, με μια συμφωνική ορχήστρα της ευρύτερης περιοχής, να έχει την ευκαιρία να παίζει κλασική μουσική αλλά και αν παρουσιάσει το τελευταίο του έργο, πάνω στα αριστουργηματικά ποιήματα του Κ.Π. Καβάφη που έχει τραγουδήσει η κ. Μανουσάκη.

Σπουδαία τραγούδια από σπουδαίους συνθέτες

 
Από την πλευρά της η κ. Μανουσάκη τόνισε πως στην Συναυλία έχει την ευκαιρία να ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια μοναδικών μουσικών, και πως θα γίνουν μια μεγάλη παρέα με το κοινό, σε μια μοναδική παράσταση

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.