Οι Ξανθιωτες Underhill West στο Billboard Magazine της Αμερικης!

Ενόψει της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με όνομα “Mission”

Συνέντευξη στο αμερικανικό και παγκοσμίως κορυφαίο μουσικό περιοδικό “Billboard Magazine” με έδρα τη Νέα Υόρκη έδωσαν τα μέλη του Ξανθιώτικου Συγκροτήματος “Underhill West” ενόψει της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου με όνομα “Mission”.

Το Billboard αναφέρθηκε στο συγκρότημα ως: «..από τους πιο υποσχόμενους ανερχόμενους καλλιτέχνες εκεί έξω, φέρνοντας κάτι πρωτότυπο στη μουσική σκηνή, έναν ζωντανό ήχο βασισμένο στην κλασική ποπ μουσική με μια μοντέρνα ανατροπή..» και «..ένα εξαιρετικό μουσικό δίδυμο από την Ελλάδα, έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο..».

Οι ξανθιώτες Μιχάλης Χατζόπουλος και Τάσος Αβραμίδης που απαρτίζουν το σχήμα, έχοντας δώσει κι άλλες συνεντεύξεις τελευταία σε μεγάλα αμερικάνικα μουσικά περιοδικά, μίλησαν για την έμπνευση πίσω από τον καινούριο τους δίσκου, για το τι ελπίζουν για το μέλλον και το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν.

Με αυτό το γεγονός οι Underhill West γίνονται το πρώτο ανεξάρτητο pop ελληνικό συγκρότημα που προβάλλεται από τόσο κορυφαία μουσικά media με παγκόσμια εμβέλεια για την μουσική τους.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη εδώ: https://www.billboardmusicworld.com/join-pop-duo-underhill-west-on-their-mission/

Και να ακούσετε τον καινούργιο δίσκο των Underhill West “Mission” εδώ : https://fanlink.to/MissionUW

Θερμά συγχαρητήρια στους «δικούς» μας Underhill West!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.