Οι “Triptychon” σε εναν μουσικο διαλογο jazz και ελληνικης μουσικης παραδοσης

Στα κυριακάτικα jazz live της «Μαρμελάδας» Wine Bar

Ο Χρήστος Γερμένογλου, ο Γιώργος Πατσιαούρας και ο Δημήτρης Γουμπερίσης, οι κατά κόσμον “Triptychon” ήταν οι πρωταγωνιστές της προχθεσινής live jazz μουσικής βραδιάς που έχει καθιερώσει η Μαρμελάδα Wine Bar.
 
Οι “Triptychon” λοιπόν με φρέσκο ήχο αλλά και πάθος για τη μουσική, που διαφάνηκε από το προχθεσινό τους live, για σχεδόν δύο ώρες αποτέλεσαν το όχημα για ένα μουσικό ταξίδι, σε jazz μονοπάτια μοναδικά συνδυασμένα με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.
 
Ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με πρωτότυπη μουσική, η οποία αντανακλά όλη την γκάμα των προσωπικών αναφορών και επιρροών τους, από την πολύχρονη πορεία τους στην εγχώρια και όχι μόνο μουσική σκηνή, άκρως γοητευτικό και πολλές φορές ευχάριστα προκλητικό.
 
Ένας πολύπλευρος συνδυασμός από μελωδίες, αρμονίες και ρυθμούς, αποτέλεσμα του συνδυασμού των παράλληλων μουσικών ανησυχιών και αναζητήσεων των τριών μουσικών.
 
Ένας μουσικός διάλογος τυμπάνων, ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου, με ιδιαίτερα αγαπητά κομμάτια από τον χώρο της jazz, δικές τους συνθέσεις και εκρήξεις αυτοσχεδιασμού.
 
Η καταλληλότερη επιλογή για το κλείσιμο της εβδομάδας και το καλωσόρισμα της νέας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.