Οι “Souled Out” για μια sold out βραδια στο «Μαρμελαδα»

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου

Οι “Souled Out” ή αλλιώς οι Αλεξάνδρα Σιέτη, Πάρης Παπαδόπουλος, Τάσος Κορκόβελος, Τάσος Βενετικίδης και Κώστας Αναγνώστου, θα βρίσκονται την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στο «Μαρμελάδα» Wine Bar.

Οι “Souled Out” μετά και την αναβολή της εμφάνισής τον περασμένο Ιούνιο, έρχονται αποφασισμένοι να μας ξεσηκώσουν σε ένα ξέφρενο πάρτυ, γεμάτο κατά κύριο λόγο Soul ακουσμάτων, με ιδιαίτερες βέβαια αναφορές και σε Funk, Disco R’n’B επιτυχίες του χθες και του σήμερα.

Το πενταμελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, μετά τα single τους “Let Me In Your Heart” και “Madness”, παρουσιάζουν τραγούδια από το πρώτο τους επερχόμενο άλμπουμ, μέσα από ένα soulful αφιέρωμα στην αμερικάνικη μουσική.

Το καλοκουρδισμένο groove του σχήματος σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική φωνή της frontwoman, Αλεξάνδρας Σιετή, υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένες μουσικές αλλά και τραγούδια που αναμένεται να ενταχθούν στην λίστα των αγαπημένων μας!

Info

  • Souled Out live @ Μαρμελάδα
  • Πέμπτη 16 Ιουνίου 2021
  • Ώρα έναρξης: 21:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.