Οι πιο αναμενομενες σειρες του καλοκαιριου

tv’s... inspector

“PHYSICAL” SEASON 2 – APPLE TV PLUS

Η δραμεντί της Apple TV Plus με πρωταγωνίστρια τη Rose Byrne στον ρόλο μίας βασανισμένης νοικοκυράς στη δεκαετία του ’80 στο San Diego μπορεί να πέρασε ελαφρώς απαρατήρητη την προηγούμενη σεζόν, αυτό όμως δε την εμπόδισε από το να ανανεωθεί και για δεύτερο κύκλο και το τρέιλερ υπόσχεται μία Rose Byrne στα καλύτερα της (για άλλη μία φορά). 

Πρεμιέρα: 3 Ιουνίου

BECOMING ELIZABETHSTARZ

Άλλο ένα βασιλικό δράμα – λες και δεν υπάρχουν ήδη κάμποσα εκεί έξω – αφηγούμενο τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ της πρώτης στα νεανικά της χρόνια, μας επιφυλάσσει το Starz με πρωταγωνίστρια τη Γερμανίδα Alicia von Rittberg. Τουλάχιστον είναι ένα διάλειμμα από τα πιο σύγχρονα βασιλικά δράματα της Βρετανίας με τα οποία μας ταλανίζει ο Peter Morgan όλα αυτά τα χρόνια.

Πρεμιέρα: 12 Ιουνίου

THE UMBRELLA ACADEMY SEASON 3 – NETFLIX

Η γνωστή σειρά του Netflix που μπορεί να καταταγεί σε άπειρα genres επιστρέφει μετά από δύο χρόνια αναμονής για την τρίτη της σεζόν και σε μία κίνηση που δε θυμίζει και πολύ Netflix και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο για την πλατφόρμα όπως αυτή, πριν καν την πρεμιέρα της έχει ανανεωθεί και για τέταρτο κύκλο. Αποτελεί βέβαια ένα από τα δυνατά χαρτιά του «κολοσσού» του streaming με την πρώτη σεζόν να καταγράφει ποσοστό προβολών 45 εκατομμυρίων νοικοκυριών μέσα στον πρώτο μήνα διαθεσιμότητας σύμφωνα με τους αριθμούς που δημοσίευσε το Netflix.

Πρεμιέρα: 22 Ιουνίου

WESTWORLD SEASON 4 – HBO

Η αγαπημένη σπαζοκεφαλιά που στο HBO αρέσει να παρουσιάζει ως σειρά επιστρέφει και αυτή με τον τέταρτο κύκλο της μετά από μία άθλια κοιλιά που έκανε ο τρίτος και ένα πολυτάλαντο καστ και ευρηματικό worldbuilding που αυτή τη φορά δεν πρέπει να χαραμίσει. Το τρέιλερ δεν μας δίνει και πολλά στοιχεία για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε αυτή την τέταρτη σεζόν, ελπίζουμε σε απαντήσεις και σε οργανικά storylines αυτή τη φορά πάντως. Έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο ότι θα δούμε ένα νέο θεματικό πάρκο, μία εκδοχή της Αμερικανικής μαφίας της δεκαετίας του 30’ και αυτό τουλάχιστον μοιάζει ενδιαφέρον.

Πρεμιέρα: 26 Ιουνίου

ONLY MURDERS IN THE BUILDING SEASON 2 – HULU

Το outsider της περσινής σεζόν που κατάφερε να γίνει από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Hulu επιστρέφει για δεύτερη σεζόν και ανυπομονούμε ήδη. Ο Steve Martin, η Selena Gomez και φυσικά ο Martin Short βρίσκονται πάλι μπλεγμένοι σε μία υπόθεση δολοφονίας γεμάτη μυστήριο και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι μάλλον πολύ πιο σκούρα, αφού όλα δείχνουν πως το πρωταγωνιστικό μας τρίο έχει μόλις συλληφθεί για τον φόνο της Bunny μετά από το ξεκαρδιστικό και αγωνιώδες cliffhanger στο οποίο μας άφησε το φινάλε του πρώτου κύκλου.

Πρεμιέρα: 28 Ιουνίου

STRANGER THINGS 4: VOLUME 2 – NETFLIX

Η σχετικά πρόσφατη συνήθεια του Netflix να σπάει σε κομμάτια ακόμα και τις σεζόν των σειρών – δηλαδή τα ίδια τα κομμάτια – είναι το λιγότερο εξοργιστική, αλλά είμαστε suckers, οπότε μετά από τα εφτά επεισόδια του τέταρτου κύκλου τον οποίον περιμέναμε επί τρία χρόνια θα πρέπει να περιμένουμε άλλον έναν μήνα για να δούμε πως κλείνει επιτέλους αυτός ο κύκλος. Με αίμα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο για τη σειρά του Netflix που επιτέλους φαίνεται να επιστρέφει σε πιο αιματηρές και λιγότερο «παιδικές» θα έλεγε τολμούσε να πει κανείς, κατευθύνσεις.

Πρεμιέρα: 1 Ιουλίου

WHAT WE DO IN THE SHADOWS SEASON 4 – FX

Το επιτυχημένο mockumentary του FX επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν του μετά το twist με το οποίο τελείωσε η τρίτη και οι φανς είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τον Leslie, τη Nadja, τον Nandor και το υπόλοιπο παρεάκι στις νέες περιπέτειες αυτής της κωμωδίας τρόμου. Το γεγονός μάλιστα πως η ανανέωση για την τέταρτη σεζόν είχε γίνει πριν καν την πρεμιέρα της τρίτης λέει πολλά για την επιτυχία της σειράς, όπως και οι δέκα υποψηφιότητες Emmy που έχει στο ενεργητικό της. Τρεις βρικόλακες που αλληλεπιδρούν με τον σύγχρονο κόσμο μπορεί και να φτιάξουν το καλοκαίρι μας.

Πρεμιέρα: 12 Ιουλίου

HOUSE OF THE DRAGON – HBO

Μετά το άθλιο φινάλε του “Game of Thrones” το HBO μας υποσχέθηκε ένα spinoff βασισμένο στο βιβλίο του George RR Martin “Fire and Blood” που διηγείται την ιστορία των Targaryen και όπως όλα δείχνουν μετά από άπειρη υπομονή προς το τέλος του καλοκαιριού θα το έχουμε. O Paddy Considine θα ενσαρκώσει τον βασιλιά Viserys Targaryen τον πρώτο και η Emma D’Arcy την κόρη του. Ομολογώ πως παρά το υψηλό επίπεδο παραγωγής δεν έχω ανάλογες προσδοκίες, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Πρεμιέρα: 21 Αυγούστου

LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER – AMAZON

Ίσως η πιο πολυαναμενόμενη σειρά του καλοκαιριού, το “Lord of the Rings: The Rings of Power” είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, πράγμα που ίσως συνεπάγεται το μεγαλύτερο τηλεοπτικό στοίχημα όλων των εποχών επίσης. Με προϋπολογισμό ύψους ενός δισεκατομμυρίου η Amazon δεσμεύτηκε για πέντε σεζόν, οπότε δεν πρέπει με τίποτα να ξενερώσει τους die hard φανς του  αθάνατου franchise. Εμένα όμως γιατί κάτι μου λέει πως ακριβώς αυτό θα κάνει;

Πρεμιέρα: 2 Σεπτεμβρίου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.