Οι περιπετειες του Θησεα: Παιχνιδι κρυμμενου θησαυρου στην Ξυλαγανη

Εξερεύνηση και γρίφοι με βάση τον μύθο περιμένουν τους μικρούς συμμετέχοντες το Σάββατο

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών φέρνει την αποκριάτικη χαρά και τον καρναβαλικό παλμό στην καρδιά της Πλατείας Ξυλαγανής με μια αξέχαστη εκδήλωση γεμάτη δράση και διασκέδαση για τους μικρούς συμπολίτες.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. στο πλαίσιο των Αποκριάτικων και Λαογραφικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για παιδιά στην πλατεία της Ξυλαγανής, με το φετινό θέμα του παιχνιδιού να επικεντρώνεται γύρω από τις Περιπέτειες του μυθικού Θησέα.

Το θέμα του παιχνιδιού αναδεικνύει την ηρωική πορεία του Θησέα, ο οποίος αντιμετωπίζει διάφορες δοκιμασίες και περιπέτειες για να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την περιοχή, να λύσουν γρίφους και να ανακαλύψουν τον θησαυρό που κρύβεται στους μαγικούς τόπους της Ξυλαγανής.

Καθώς διανύουμε την περίοδο της Αποκριάς, η εν λόγω εκδήλωση έρχεται να προστεθεί στην λίστα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν για τον εορτασμό του Καρναβαλιού στον Δήμο, ενώ τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού περιμένουν πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού Ξυλαγανής διοργανώνεται από τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ξυλαγανής.

Οι όροι και οι κανονισμοί συμμετοχής στο παιχνίδι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών:https://www.maroneiasapes.gov.gr/oi-peripeteies-tou…/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.