Οι Opera Chaotique παρουσιαζουν τις μουσες των καταραμενων ζωγραφων

Στο Καφέ Μπαρ «Οχτώ» την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

Μια παράσταση σουρεαλιστικού καμπαρέ … με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι  «πιστοί» δώσουν το «παρών» το βράδυ της Παρασκευής στο Καφέ Μπαρ «Οχτώ».

Οι Opera Chaotique, το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο μουσικών αλχημιστών που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, που αποτελείται από τον Tenorman (κατά κόσμον Γιώργο Τζιουβάρα) στα φωνητικά και το πιάνο και τον Voodoo Drummer (κατά κοσμον Χρήστο Κουτσογιάννη) στα ντραμς και τα πάσης φύσεως κρουστά, θα ανέβουν στην σκηνή του «Οχτώ» λίγο μετά τις δέκα το βράδυ για να μας αποδείξουν στην πράξη το πώς έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.

Τα άτακτα μοντέλα της Μονμάρτρης και οι τραγικοί έρωτες των Μποέμ ζωγράφων του Παρισιού
εμπνέουν το εκκεντρικό δίδυμο των Tenorman & Voodoo Drummer, οι οποίοι με νέες συνθέσεις και απρόσμενες διασκευές παρουσιάζουν το νέο τους σουρεαλιστικό cabaret show.

Οι Opera Chaotique δημιουργήθηκαν το 2011. Κι ενώ η γραφειοκρατία της μουσικής βιομηχανίας μάταια πάσχιζε να τους εντάξει σε κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος, το «ψαγμένο» κοινό της Αθήνας και της επαρχίας τους ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.

Το ίδιος συνέβη και εκτός συνόρων και το συγκρότημα ήδη αριθμεί πολλές εμφανίσεις σε σημαντικά venues το White Trash του Βερολίνου, το Theaterhaus της Στουτγκάρδης, το Harlem Jazz Club της Βαρκελώνης, το Backstage Club της Αγίας Πετρούπολης και το Secret Garden Party του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ στις δύο δισκογραφικές τους δουλειές συμμετείχαν καλλιτένες όπως ο Bob Brozman, ο Bleine Reininger των Tuxedomoon, ο θρυλικός μπλουζίστας Lousiana Red και ο εκκεντρικός frontman των Tiger Lillies Martyn Jacques.

Opera Chaotique live tour. . . σε Ξάνθη, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη

Στο πλαίσιο της live περιοδείας τους οι Opera Chaotique πέραν της Κομοτηνής, θα βρεθούν αύριο, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίους την  Καβάλα στο Καφέ Μπαρ «Τσαλαπετεινός», την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στο “Nostos Bar” στην Ξάνθη και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο «Καφωδείο ΕΔΕΜ»  στην Αλεξανδρούπολη.

Info:

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο
Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer): Ντραμς

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 5 ευρώ
Χορηγός Επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.