Οι νεαροι χορευτες του Συλλογου Ανατολικορωμυλιωτων «μαγεψαν» με το δρωμενο «Καμηλες και Ντιβιτζηδες»

Συμμετείχαν στο πανελλήνιο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών των Βορεάδων «Σαραρίμ» στη Θεσσαλονίκη και κατέκτησαν την 1η θέση

Στις 17 Φεβρουαρίου 2024 το προεφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής συμμετείχε στο πανελλήνιο Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών των Βορεάδων «Σαραρίμ» στη Θεσσαλονίκη. Το Φεστιβάλ είναι ενταγμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού (Conseil International de la Danse – CID – International Dance Council) της UNESCO στο Πανόραμα των σημαντικών παγκόσμιων γεγονότων για το χορό (CID Panorama-Important events in Dance).

Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, όπως από την Τρίπολη, τη Λευκάδα, την Κοζάνη, τη Χρυσούπολη συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, με το σύλλογο της πόλης μας να πετυχαίνει την 1η θέση στην κατηγορία 8 έως 12 ετών.

Το δρώμενο «Καμήλες και Ντιβιτζήδες» μάγεψε και γοήτευσε τα παιδιά που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ με αποτέλεσμα να το ψηφίσουν τα ίδια ως το καλύτερο. Οι μικροί χορευτές του Συλλόγου το απόλαυσαν και ανυπομονούν για την επόμενή δράση που έρχεται σύντομα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.