Oι Nasa Funk σε μια «διαστημικη» συναυλια

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στη «Μαρμελάδα»

Τους «διαστημικούς» Nasa Funk θα υποδεχτεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου το «Μαρμελάδα» Wine Bar για μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει σε funk ρυθμούς.
 
Οι Nasa Funk σχηματίστηκαν το 1999 και όπως μαρτυρά το όνομά τους παίζουν ρυθμικό, δυναμικό funk!! Είναι όλοι τους μέλη παλαιότερων συγκροτημάτων της πόλης (Lone Stars, Kashmir, Grasshoppers, Soulfire, Ξάξακες, Aroma Caribe, Εμιγκρέ, Επισκέπτες κ.α.), που έχουν συμμετάσχει σε αρκετά σημαντικά φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με πολλές support εμφανίσεις και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες (James Brown, B. B. King, Dr Feelgood, Godfathers, Mick Taylor, Alvin Lee, Snowy White κ.α.) καθώς και αρκετές δισκογραφικές δουλειές.
 
 Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζονται τακτικά, έχουν παίξει στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Β. Ελλάδας, στην Αθήνα και στην Κρήτη. Τα τελευταία χρόνια, με τις εμφανίσεις τους στο «Μύλο» της Θεσσαλονίκης, έχουν αποκτήσει ένα δυναμικό κοινό, που τους ακολουθεί σε κάθε τους εμφάνιση στην πόλη.
 
Έχουν συνεργαστεί με τους Warriorz, ένα hip hop σχήμα της Θεσσαλονίκης, κάνοντας αρκετά live μαζί και παντρεύοντας το hip hop με τη funk. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας κυκλοφορεί σε cd, από το Νοέμβριο του 2005, με γενικό τίτλο “Hippofunkochoerus” (διανομή από την Κίνηση). Το cd έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές από τον τύπο και τα ΜΜΕ.
 
Έχουν ανοίξει επίσης τις συναυλίες του Milo Ζ, γνωστού από τις εμφανίσεις του και στην Κομοτηνή, στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς στις 23 Απριλίου 2004, στην Αποθήκη του Μύλου στις 24 Απριλίου 2004 και στο Principal Theater στις 13 Οκτωβρίου 2007.
 
Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν την καινούργια τους δουλειά, η οποία σταδιακά εντάσσεται στο play list τους και θα αποτελέσει – όταν ηχογραφηθεί – το υλικό για το επόμενο cd τους. 

Τα μέλη του συγκροτήματος

Γιώργος Perin Τσοπάνογλου: φωνή
Χάρης Καπετανάκης: άλτο και τενόρο σαξόφωνο
Γιάννης Μαρίνος: τρομπόνι
Τάσος Πελτέκης: Κιθάρα
Κώστας Χασιώτης: μπάσο, φωνητικά
Νίκος tourbis Κιουρκτσής: τύμπανα, κρουστά, φωνητικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.