Οι καλλιτεχνες της Θρακης για το νεο ετος

Μουσικές, και όχι μόνο, ευχές από τους Θωμά Αλμπανίδη, Μόνικα Καμπασελέ, Βασίλη Πάντσιο, Βασίλη Φλώρο, Δημήτρη Χριστοδουλάκη και Χρήστο Χατζόπουλο

To 2023 «φεύγει» και πέραν της δυσχερούς σε πολλές των περιπτώσεων επικαιρότητας, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μας χάρισε και πολλές όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Και αν όχι το σημαντικότερο, ένα από τα σημαντικότερα ίσως «εργαλεία» που λειτουργούν στην καρδιά και την ψυχή ως «βάλσαμο» και άρα ενδείκνυνται για τις ξέγνοιαστες στιγμές, είναι φυσικά η μουσική.

Η μουσική όπως εκφράστηκε και φέτος, και γι’ αυτό τους είμαστε ευγνώμονες, και από τους καλλιτέχνες της περιοχής μας, οι οποίοι με το ταλέντο και τις δημιουργίες τους φρόντισαν να μας χαρίσουν αυτές τις πολύτιμες για όλους στιγμές.

Το 2023 «φεύγει», το 2024 όμως «έρχεται»… και αν κάτι ευελπιστούμε πως θα παραμείνει σταθερό είναι η δημιουργία από πλευράς των καλλιτεχνών αυτών, των μουσικών, που σήμερα μέσα από τις σελίδες του «ΠτΘ» στέλνουν τις δικές τους ευχές για το νέο έτος.

Ο εορταστικός λόγος στους ίδιους…

TWMMY / ΘΩΜΑΣ ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ: «Το 2024 να είναι έτος προσωπικής αναζήτησης, εξέλιξης και αυτοφροντίδας»

«Γνωρίζοντας πολύ καλά, ότι κάποιοι άνθρωποι φέτος,  γνώρισαν ταυτόχρονα την χειρότερη αλλά και καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, εύχομαι το 2024 να είναι ένα πολύ δημιουργικό έτος, προσωπικής αναζήτησης, εξέλιξης, αυτοφροντίδας αλλά και σταθεροποίησης. Πολλές φορές, θεωρούμε ότι το καλύτερο για εμάς δεν θα φτάσει ποτέ, όμως πάντα στο τέλος, με κάποιο πολύ μαγικό τρόπο, τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν και βγάζουν νόημα».

ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΜΠΑΣΕΛΕ: «Το 2024 να είναι χρονιά περισσότερης εξέλιξης σε πολιτιστικές και πολιτισμικές δράσεις»

«Σας εύχομαι καλή χρονιά 2024. Σας ευχαριστώ θερμά για όλη τη στήριξη που μου προσφέρατε με τόση γενναιοδωρία για το πρότζεκτ μου “Grecofuturisme”  κατά την διάρκεια της τελευταίας μου περιοδείας στην Ελλάδα. Εύχομαι η νέα χρονιά να σας φέρει δημιουργικότητα, νέες γνωριμίες και ακόμη περισσότερη εξέλιξη σε πολιτιστικές και πολιτισμικές δράσεις.  Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνετε για την κουλτούρα στην Ελλάδα. Να ζήσετε πολλά και καλά χρόνια».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ: «Ας είναι πρωτεύοντας στόχος το “εμείς” έναντι του “εγώ”»

«Εύχομαι το 2024 να είναι δημιουργικό για όλους και να μας χαρίσει σωματική μα και πνευματική υγεία για να μπορούμε με καθαρό μυαλό να ξεπερνάμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Εύχομαι ομόνοια και ισορροπία στις ανθρώπινες σχέσεις με πρωτεύοντα στόχο το ‘’εμείς’’ έναντι του ‘’εγώ’’. Επίσης, εύχομαι η νέα χρονιά να βρει όλο τον κόσμο περισσότερο ευαισθητοποιημένο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Όλοι μαζί κι ο καθένας μόνος του μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας  για να ξαναδώσουμε ζωή στον πλανήτη μας που είναι η γενέτειρα αλλά και το μοναδικό μας σπίτι.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους τους ακροατές και σε όλους τους εργαζόμενους του Ράδιο Παρατηρητής και της εφημερίδας σας»!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: «Υγεία πάνω απ’ όλα»

«Εύχομαι σε όλο το κόσμο καλή χρονιά με χαρά, αγάπη, ευτυχία όμορφες στιγμές και υγεία πάνω από όλα!!!»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: « Από τη στάχτη ξεπηδά η σπίθα της ζωής κι απ’ το σκοτάδι της αυγής το πρώτο καρδιοκτύπι…»

«Από τη στάχτη ξεπηδά η σπίθα της ζωής κι απ’ το σκοτάδι της αυγής το πρώτο καρδιοκτύπι…!!!

Καλή χρονιά στους αναγνώστες, τους ακροατές και τους ανθρώπους του Παρατηρητή της Θράκης με υγεία και αφορμές που εμπνέουν και κινητοποιούν, μετασχηματίζοντας τη γενική φοβική δυστοπία σε κήπο που ανθίζουν και μοιράζονται ελεύθερα πολλά ετερόκλητα και πολύμορφα λουλούδια…!!!»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Αυτογνωσία και αναγνώριση του μεγέθους, της ποιότητας και της αξίας του ελληνικού πολιτισμού»

«Εύχομαι σε όλους γρήγορη αυτογνωσία και αναγνώριση του μεγέθους, της ποιότητας και της αξίας του Ελληνικού μας Πολιτισμού. Πρέπει να κατανοήσουμε το μέγεθος της κληρονομιάς μας,  να την μιμηθούμε και να προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι αυτής. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να ορθοποδήσουμε ως Λαός. Καλή χρονιά και προπαντός καλά μυαλά»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.