Οι “ID THUMB ACCENT” ανοιγουν την φετινη μουσικη σεζον του «Μαρμελαδα»

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου ήρθε, και το «Μαρμελάδα» Wine Bar εγκαινιάζει τη νέα της σεζόν με ένα ακόμα live μουσικό event.

«Ποδαρικό» στην ζωντανή μουσική «σκηνή» της «Μαρμελάδας» θα κάνουν οι γνωστοί και αγαπημένοι “ID THUMB ACCENT”, την προσεχή Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, μετά τις 9 το βράδυ.

Ο λόγος για το Αλεξανδρουπολίτικο κουαρτέτο, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το κοινό της Ελλάδας, ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και το πρώτο τους προσωπικό album.

Η αρχή θα γίνει με ένα ταξίδι στην gipsy Swing, ίσως την πιο ενδιαφέρουσα χορευτική μουσική της δεκαετίας του ‘30 , με κομμάτια που θα μας ταξιδέψουν στα καταγώγια του Παρισιού όπου μεσουρανούσε το αστέρι του μεγάλου Django Reinhardt, αλλά και επιτυχίες της ελληνικής swing μουσικής δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο βράδυ της Παρασκευής.

Η «Μαρμελάδα» δίνει και φέτος το παρών στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής, υποσχόμενη μια σεζόν με πολλές εκπλήξεις, νότες, κρασιά και ωραίες γεύσεις στον μοναδικό της χώρο, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δίνετε το παρών και τα υπόλοιπα αφήστε τα στην «Μαρμελάδα»!

Info:

  • ID THUMB ACCENT live στο «Μαρμελάδα» Wine Bar
  • Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
  • Ώρα έναρξης: 21:00
  • Είσοδος Ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.