Οι EN ART ερμηνευουν το τραγουδι των χαμενων γυναικων

Ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό της Τζεβριέ, οι ΕΝ ΑRT παρουσιάζουν ένα τραγούδι αφιερωμένο στο θέμα της έμφυλης βίας –Συμμετέχει η Κομοτηναία χορεύτρια Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου

Ένα χρόνο μετά τον άδικο χαμό της Τζεβριέ, έρχονται οι ΕΝ ΑRT να μας ζωντανέψουν τις μνήμες αλλά και να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία στο θέμα της έμφυλης βίας με ένα πολύ συγκινητικό τραγούδι, με τίτλο «Το τραγούδι των χαμένων γυναικών (Τζεβριέ)».

Ο στιχουργός Παναγιώτης Κεβόπουλος μπαίνει βαθιά στο τραγικό θέμα των γυναικοκτονιών, που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας, και καταφέρνει μέσα από την ιστορία της Τζεβριέ να μιλήσει για όλες τις κοπέλες, που χάθηκαν τόσο άδικα τα τελευταία χρόνια, όπως η Ελένη Τοπαλούδη η Κάρολαιν και άλλες.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης , τo τραγούδι παρουσιάστηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: «Όταν τα ΜΜΕ μιλούν για τις Γυναικοκτονίες».

Την μουσική έγραψε ο Κωνσταντίνος Κάλλιας, ενώ στην ερμηνεία είναι η Μαρία Κηπουρού. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στην Κομοτηνή με την συμμετοχή της Κομοτηναίας χορεύτριας Κωνσταντίνας Μαρκοποόυλου.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξης Κάδογλου με βοηθό τον Γιώργο Ρήγα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.