Οι εκδηλωσεις του Καρναβαλικου Τριημερου της Κομοτηνης

Από την Παλιά Νομική φέτος η έναρξη της Καρναβαλικής Παρέλασης

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του τριημέρου από Τσικνοπέμπτη έως Σάββατο 9 Μαρτίου γνωστοποίησε η Αντιδημαρχεία Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Η αρχή θα γίνει την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 19.30 στην πλατεία Ειρήνης όπου θα στηθεί ένα ανοιχτό λαϊκό γλέντι με τα Χάλκινα της Γουμένισσας του Αλέξανδρου Ζώρα. Φέτος, δεν θα υπάρχουν τραπέζια με κεράσματα για τους συλλόγους, αλλά θα είναι μία ξεχωριστή βραδιά με πολύ χορό και αυθεντικό κέφι.

Η συνέχεια δίνεται την Παρασκευή 8 Μαρτίου, και πάλι στην πλατεία, στις 8.30 μ.μ., με την παραδοσιακή Θρακιώτικη σατυρική αποκριά, που επιμελείται ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης. την εκδήλωση θα διανθίσει μουσικά το συγκρότημα «Οδρύσσες».

Τέλος το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 7 μ,μ,, θα ξεκινήσει η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, η οποία κι αυτή φέτος θα είναι διαφορετική. Αφετηρία θα είναι ο πεζόδρομος στην Παλιά Νομική και μέσου της διαδρομής Ν. Ζωίδη – Δημαρχείο θα καταλήξει στην πλατεία Ειρήνης για το μεγαλύτερο ανοικτό αποκριάτικο KOMon Party που καθιερώθηκε πλέον στην πόλη μας!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.