Οι διαιτητες μπασκετ της Θρακης εκοψαν την πιτα τους

Όμορφη εκδήλωση σε οικογενειακό κλίμα από τον Σ.Δ.Κ. Θράκης

Με φόντο το Θρακικό πέλαγος ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2024, στο ξενοδοχείο RAMADA PLAZA THRAKI, στην Αλεξανδρούπολη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. Παντελής Ελευθεριάδης, ο Σύνδεσμος Βετεράνων και Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής, οι διαιτητές του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. Παρόντες ήταν και διαιτητές της Σχολής Διαιτησίας 2023, στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία τους.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την  στήριξή τους προς το Δ.Σ.,  επαίνεσε τους διαιτητές για την επαγγελματική συνείδησή που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους και τους παρότρυνε να παραμείνουν για πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι. Επισήμανε δε, στους νέους διαιτητές,  την αναγκαιότητα της ένταξης  στη διαιτησία των αξιών της ισονομίας, αξιοκρατίας και διαφάνειας.

Τιμητικές πλακέτες

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών ως εξής:

Στον Πρόεδρο της Ο.Δ.Κ.Ε. Παντελή Ελευθεριάδη, για την προσφορά του στην Ελληνική διαιτησία καλαθοσφαίρισης και την συνεργασία του με τον Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ.

Στον  Σύνδεσμο Βετεράνων και Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής, για την πολύτιμη προσφορά του στην καλαθοσφαίριση Θράκης και την συνεργασία του με τον Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ.

Στον διαιτητή του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ Κωνσταντίνο Μαρτυγάκη, για την αξιολόγησή του στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Στο μέλος του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ Τάνια Μηλικούδη, για την εισαγωγή της στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής  του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και όλοι «μια οικογένεια» με περίσσιο κέφι αντάλλαξαν ευχές, απόλαυσαν το γεύμα τους, ενώ η οθόνη πρόβαλε τις σημαντικότερες στιγμές από τις δραστηριότητες των μελών και τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου των τελευταίων 20 ετών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.