Οι αδερφοι Τσαχουριδη στο Misirlou live stage της Ξανθης

Σε ένα πρόγραμμα με μουσικές δίχως σύνορα την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

Τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη θα υποδεχθεί στη σκηνή του την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου το Misirlou live stage της Ξάνθης.

Στην περίπτωση των αδελφών Κωνσταντίνου & Ματθαίου Τσαχουρίδη η μουσική κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: το παλιό συναντά το καινούριο και το καινούριο το παλιό!

Απρόσμενοι και ανατρεπτικοί στις επιλογές τους, τα αδέλφια της καρδιάς μας, δε σταματούν να εκπλήσσουν το ακροατήριο με μοναδικές ερμηνείες και ενορχηστρώσεις. Καταργώντας τα μουσικά σύνορα της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας έθνικ μουσικής σκηνής, οι συνεργασίες των αδελφών Τσαχουρίδη ξεπερνούν τα όρια της παράδοσης (Cat Stevens, Amici opera, Θεοδωράκης, Πλέσσας, Μαρινέλλα, Μακεδόνας, Μπάσης, Παπαρίζου, Αργυρός, Stavento, Kamkars, H. Zahawy, Sarina Cross συμφωνικές ορχήστρες ανά τον κόσμο και πολλά τηλεοπτικά αφιερώματα).

Μια πραγματική βεντάλια ρεπερτορίου συνθέτει το τοπίο της μουσικής τους οντότητας: μουσικές δίχως σύνορα! Από όπερα μέχρι παραδοσιακά, από “beat” ενορχηστρώσεις μέχρι acapella και από τα soundtracks σε λαϊκά και ποπ τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, η μουσική ομάδα των αδελφών Τσαχουρίδη προκαλεί τον καθένα να ανακαλύψει τα αγαπημένα του μουσικά ακούσματα έτσι όπως δεν τα περιμένει!

Info

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου
Misirlou Live Stage , παλιά πόλη Ξανθης
Ώρα έναρξης: 21.00
Πληροφορίες: 697 7570994
 Είσοδος: 15 ευρώ
Σημείο προπώλησης: Studio Italos

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.