Ωδη στη Μουσικη απο την Ορχηστρα Φιλων της Μουσικης – Θρακης

Στη εορταστική της συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής με τη συμμετοχή της Χορωδίας Κομοτηνής «Εύμολπος»

Εντυπωσιακή όπως πάντα ήταν η Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής – Θράκης, που πραγματοποίησε την Εορταστική Συναυλία της για ακόμα μια φορά στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, σε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Κομοτηνής, της ΔΚΕΠΠΑΚ και της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ορχήστρα, που αποτελείται από 30 μουσικούς από την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., που παίζουν έγχορδα, πνευστά και κρουστά ευρωπαϊκά μουσικά όργανα, υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κόζαλη, έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και εορταστικές μουσικές, τόσο σύγχρονα, όσο και κλασικά κομμάτια, από Χέντελ και Μότσαρτ, μέχρι Τσαϊκόφσκι, Πουτσίνι και Μπετόβεν.

Την ορχήστρα συνόδευσαν οι σολίστες: Σοφία Ιερωνύμου (μέτζο σοπράνο), Γιώργος Καραγιαννίδης (βαρύτονος), Νάντια Μαλακόζη (σοπράνο), Ριψιμέ Ντανιελιάν (σοπράνο).

Την ορχήστρα σε εορταστικούς ύμνους συνόδεψε και η Χορωδία Κομοτηνής «Εύμολπος» με την οποία και έκλεισε η συναυλία, υπό τους ήχους της «Ωδής στη Χαρά» από την 9η Συμφωνία του Μπετόβεν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.