Ο συγγραφεας Κ. Καβανοζης υποστηριζει τη διδακτορικη του διατριβη στο Τμημα Ελληνικης Φιλολογιας του ΔΠΘ

Τίτλος της «Μυθιστόρημα τεκμηρίων. Τυχερό. Η ποιητική του: Από την πρώτη ύλη των ντοκουμέντων στο έργο τέχνης»

Η υποστήριξη της διδακτορικής διατριβής του υποψηφίου διδάκτορος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας κ. Κώστα Καβανόζη με τίτλο «Μυθιστόρημα τεκμηρίων. Τυχερό. Η ποιητική του: Από την πρώτη ύλη των ντοκουμέντων στο έργο τέχνης» θα λάβει χώρα την Παρασκευή 15/01/2021 και ώρα 9:30 π.μ. με διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας epresence.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να την παρακολουθήσουν αρκεί να αποστείλουν μέχρι 14/01/2021 σχετικό αίτημα στο [email protected]

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν με email τη σχετική πρόσκληση συμμετοχής. Εάν δεν λάβατε εντός 24ώρου την παραπάνω πρόσκληση, παρακαλούμε ελέγξτε την καρτέλα Social (αν χρησιμοποιείτε το Gmail) και τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Spam). Εάν το μήνυμα έχει επισημανθεί ως ανεπιθύμητο, αφαιρέστε την επισήμανση.

Όσοι συμμετέχουν για πρώτη φορά σε epresence τηλεδιάσκεψη θα λάβουν επιπλέον και πρόσκληση ενεργοποίησης του λογαριασμού τους και αποδοχής των όρων χρήσης της υπηρεσίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες, πριν την ημερομηνία της τηλεδιάσκεψης:

Να συνδεθούν στην σελίδα της υπηρεσίας epresence μέσω της καρτέλας “Είσοδος”.
Να ελέγξουν τον εξοπλισμό τους πραγματοποιώντας δοκιμαστική σύνδεση μέσω του “Demo Room” της υπηρεσίας του epresence.

Να εντοπίσουν στην καρτέλα “Τηλεδιασκέψεις” την παραπάνω “Μελλοντική” συνεδρία  η οποία την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα εμφανίζεται στην ενότητα “Τρέχουσες” τηλεδιασκέψεις με ενεργό πλήκτρο για σύνδεση.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας epresence είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.