Ο «Ρομπεν των Δασων» σε κουκλοθεατρο απο το ΚΕΜΕΑ και το ΔΗΠΕΘΕ

Την ερχόμενη Παρασκευή για την ενίσχυση της δράσης «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα»

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική δράση Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα και διοργανώνουν παιδικό κουκλοθέατρο «Ρομπέν των Δασών-Η αληθινή ιστορία» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου (Πρώην Ρεξ) την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00.

Πρόκειται για την πολυταξιδεμένη παράσταση του κουκλοθιάσου REDICOLO, με κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος! Μία ιστορία με ήρωα έναν φαντασμένο Ρομπέν των Δασών που νομίζει ότι μπορεί να σώσει όλο τον κόσμο μόνος του και που μέσα από τα παθήματά του διασκεδάζει και αφυπνίζει. Μία παράσταση για τη συλλογικότητα και το ομαδικό πνεύμα, με ζωντανή μουσική, έξυπνο χιούμορ, συναρπαστική δράση και μία απρόσμενη ανατροπή όπου τα παιδιά καλούνται να δώσουν τη λύση!
H υπόθεση του έργου
 
Οι κάτοικοι του χωριού στενάζουν από τη φτώχεια κάτω από την άδικη διακυβέρνηση του βασιλιά. Μόνη τους ελπίδα ο Ρομπέν, ο ήρωάς τους, που καταφέρνει να τα βάζει με τους φρουρούς του βασιλιά και να αποκαθιστά τις αδικίες. Μέχρι που ο βασιλιάς αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το αδύνατό του σημείο: ο Ρομπέν είναι τόσο φαντασμένος, που νομίζει ότι μπορεί να κερδίζει πάντα μόνος του χωρίς τη βοήθεια κανενός…
 
Info
Αντί εισόδου γίνεται συλλογή τροφίμων για τη στήριξη οικογενειών του Δήμου Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.