Ο πολυταλαντος Πανος Βλαχος στην Λεσχη Κομοτηναιων

Μαζί με τους Κώστα Παρίσση των «Υπογείων Ρευμάτων», τον Βάιο Πράπα και τον Αλέξανδρο Κούρο

Μια από τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις στην περιοχή μας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Ο λόγος για την συναυλία του πολυτάλαντου ηθοποιού και τραγουδοποιού Πάνου Βλάχου, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη μας με την δεύτερη ιδιότητά του, παρουσιάζοντας κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και επιλεγμένα ελληνικά και ξένια κομμάτια, παλαιότερα αλλά και σύγχρονα, με τρόπο μοναδικό.

Στο πλευρό του ο σπουδαίος Κώστας Παρίσσης, εκ των ιδρυτικών μελών της πλέον γνωστής και αγαπημένης μπάντας του ελληνικού ροκ, των Υπογείων ρευμάτων, ο συνοδοιπόρος του και στο θέατρο – καθώς υπογράφει την σύνθεση της μουσικής της sold out παράστασης που πρωταγωνίστησε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την προηγούμενη σεζόν «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού»- και μουσική έκπληξη της βραδιά Βάιος Πράπας και ο Αλέξανδρος Κούρος που συμπλήρωσαν την «αποστολή».

Μια πολύ διαδραστική με το κοινό παράσταση, που δεν έμεινε μόνο στην μουσική αλλά και στα μηνύματα που ο τραγουδοποιός θέλησε κυρίως μέσα από αυτά αλλά και μέσα από ιστορίες που μοιράστηκε με το κοινό, να στείλει.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της παράτασης οι προαναφερθέντες προσέφεραν και την «είδηση» που αφορά στην περιοδεία που θα γίνει και στην ελληνική περιφέρεια για την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» εντός του 2023, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την απολαύσουμε και στην Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.