Ο Πολιτιστικος Χορευτικος Συλλογος Θρακων Κομοτηνης χορευει την Παρασκευη στο κεντρικο αμφιθεατρο του ΔΠΘ

Και βοηθάει τον Άη Βασίλη να γεμίσει το σάκο του

Μουσικοχορευτική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, συμμετέχοντας για μια ακόμη χρονιά στην εθελοντική δράση «Ο Άη Βασίλης, άργησε μια μέρα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο του Δ.Π.Θ. στην Πανεπιστημιούπολη την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:00΄.
 
Η δράση αυτή πραγματοποιείται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι “όλοι μαζί μπορούμε”. Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή του εθελοντισμού με τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου τα οποία θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της Θράκης με τη συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας του Νίκου Ζαπάρτα που επίσης συμμετέχει εθελοντικά.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και προαιρετικά, όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση να παραδώσουν προϊόντα πρώτης ανάγκης (προσοχή!! όχι εύθραυστες συσκευασίες) στο σάκο του συλλόγου που θα βρίσκεται στην είσοδο του κεντρικού αμφιθέατρου του Δ.Π.Θ. στην Πανεπιστημιούπολη  κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.