Ο Μυρωνας Στρατης και ο Ησαιας Ματιαμπα στο Ραδιο Παρατηρητης (+Αudio)

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες μιλούν στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β»

«Όλα για όλα» τιτλοφορείται η περιοδεία των Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα, «όλα για όλα» αναμένεται να δώσουν οι δύο νεαροί ηλικιακά, αλλά με ουκ αμελητέα εμπειρία, καλλιτέχνες, το βράδυ του Σαββάτου, στις 23:00, στη μουσική σκηνή του cafe bar and more “El clasico”. Δύο καλλιτέχνες λοιπόν, αρκετά διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά και εξόχως ταιριαστοί, με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε στο «Ράδιο Παρατηρητής» και στο πλαίσιο της εκπομπής «Με το Ν και με το Β».
 
Οι Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα, μίλησαν, σε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις, στις Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη και Νατάσσα Βαφειάδου, για το διαφορετικό του χαρακτήρα τους αλλά και της μουσικής τους βάσης, γεγονός ωστόσο, το οποίο δεν τους απέτρεψε από το να έχουν μια κοινή επιτυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια.
 
Αλλά και για την ανάγκη να μεταδώσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους στο κυρίως –αλλά όχι μόνο– νεανικό κοινό που τους παρακολουθεί, πράγμα δύσκολο στις μέρες μας, καθώς, όπως εξηγεί ο Μύρωνας Στρατής, «ζούμε σε μια χώρα, όπου το νούμερο ένα είναι η πίστα». Εξάλλου, το δίδυμο Στρατή-Ματιάμπα, εντάσσει πάντα στο πρόγραμμά του ακούσματα από πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και απευθυνόμενα σε ετερόκλητο κοινό.
 
Επιπλέον, αμφότεροι επεσήμαναν το γεγονός ότι πολλοί νέοι καλλιτέχνες με καταπληκτικές δουλειές στο ενεργητικό τους, δεν έχουν την ευκαιρία, είτε λόγω οικονομικής στενότητας είτε λόγω στερεοτύπων, να γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό. Και, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα, «η νέα γενιά πρέπει να βγει προς τα έξω γιατί σε αρκετούς τομείς βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους». Τέλος, οι δύο καλλιτέχνες αναφέρθηκαν στα μελλοντικά τους σχέδια.

Ακούστε τις συνεντεύξεις τους στα ακόλουθα link:

Μύρωνας Στρατής  

 

Συνέντευξη με τον Μύρωνα Στρατή, “Με το Ν και με το Β” by Ράδιο Παρατηρητής 94,0 Fm on Mixcloud

 

Ησαΐας Ματιάμπα  

 

Συνέντευξη με τον Ησαΐα Ματιάμπα, “Με το Ν και με το Β” by Ράδιο Παρατηρητής 94,0 Fm on Mixcloud

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.