Ο Λυκος και τα τρια γουρουνακια… σε νεες περιπετειες

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Παπανικολάου από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από τις τεράστιες επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις, Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια ,Το Ασχημόπαπο και Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έπειτα έρχεται για 7η χρονιά στην Κομοτηνή με το πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps «Ο λύκος και τα τρία γουρουνάκια… σε νέες περιπέτειες». Συγκεκριμένα θα δοθούν δύο παραστάσεις στο Ίδρυμα Παπανικολάου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, η πρώτη στις 17.15 και η δεύτερη στις 19.15.

Λίγα λόγια για το έργο 

Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο Λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους “κλέψει” τις λίρες! Δεν είναι τελείως μόνος αυτή την φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του… βοηθού του! Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους; Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους; Η συνέχεια επί σκηνής. 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Ίρις Ανδριοπούλου, Άννα Γιαννακίδου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Χρήστος Βασιλακόπουλος
Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης
Σκηνικά – Ειδικές κατασκευές : Βαλεντίνο Βαλάσης
Κατασκευή Κοστουμιών : Ελένη Ψύρρα
Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Σχεδιασμός Κοστουμιών : Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Γιώργος Πούλης
Παραγωγή : Μικρό Θέατρο Λάρισας
 
Info
Προπώληση Δημοκρίτειο βιβλιοπωλείο, τηλ. 25310 84040
Προπώληση 7 ευρώ – Ταμείο 9 ευρώ
Πληροφορίες – 6974797109

Προσκλήσεις από τον «ΠτΘ» για δωρεάν παρακολούθηση της παράστασης 

Ο «ΠτΘ» εξασφάλισε 2 προσκλήσεις για την δωρεάν παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη σχετική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στέλνοντας μήνυμα στο fb του Παρατηρητή ή e-mail στο [email protected] με την ένδειξη για τη θεατρική παράσταση «Ο ΛΥΚΟΣ & ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ», το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.