Ο Λαυρεντης Μαχαιριτσας την Πεμπτη 7 Απριλιου στην Πολιτιστικη Κινηση

Μαζί του η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Ιταλός Steve Tesser

Με μία συναυλία επέλεξε η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης να ανοίξει τις εκδηλώσεις της για τα 40 χρόνια ύπαρξης και συνεχούς λειτουργίας της. Πρόκειται για τη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου στο Στέκι της.
 
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας από τους απαράμιλλους τραγουδοποιούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τραγούδησε και τραγουδάει ό,τι στη ζωή μας είναι αγάπη και έρωτας, ό,τι είναι πόνος, οργή ή καταγγελία. Στις ζωντανές του εμφανίσεις συμφιλιώνει με έναν ανυπέρβλητο τρόπο τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό. “Μοιράζει” ελεύθερα σκέψεις, συναισθήματα και κέφι που συναρπάζουν το κοινό. 

Σε αυτήν τη μουσική παράσταση συμμετέχουν:

• Η Παυλίνα Βουλγαράκη: εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, το μυστήριο της φωνής και της ερμηνείας της κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις καρδιές μας με τα κομμάτια “Λίγο λίγο”, “Λαβύρινθοι”.
• Ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser, ο οποίος με άποψη και ανησυχία, με απίστευτη καθαρότητα στο μουσικό του λόγο συναρπάζει το κοινό με rock διασκευές κι όχι μόνο…
 
Η μουσική τους παράσταση βασίζεται στη συνάντηση της τραγουδοποιΐας με την ελληνική ροκ και τον κοινωνικό προβληματισμό. Ο Λαυρέντης με την Παυλίνα Βουλγαράκη και τον Steve Tesser μαζί με τους μοναδικούς συνεργάτες τους, τον εκπληκτικό Άκη Αμπράζη στο μπάσο αλλά και τον παλιό εξαίρετο “Τερμίτη” Φίλιππο Σπυρόπουλο στα τύμπανα, μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές ψυχαγωγίας και συντροφεύουν τα όνειρά μας.
 
Info
Τιμή Εισόδου: 12 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ από το Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο
Δεν γίνονται κρατήσεις-περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων
Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.00 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.