«Ο Κυκλος με την Κιμωλια» ενωσε τους θεατες της Κομοτηνης
Συνεχίζονται οι θεατρικές δράσεις από το Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης, με την σκυτάλη από την ομάδα «Αφανώς Παρόντες» να παίρνει η πιο «έμπειρη» ομάδα Aurora, ανεβάζοντας το αριστούργημα του Μπέρτολντ Μπρεχτ «O κύκλος με την κιμωλία».
Η πρώτη παράσταση έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου, στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, και στη σκηνή ζωντάνεψε η γνωστή ιστορία του Μπρεχτ, που συνδυάζει το δράμα με την κωμωδία, την περιπέτεια με τον κοινωνικό προβληματισμό, και γίνεται ύμνος στην καλοσύνη.

Το ενδιαφέρον για το έργο, που ανέβηκε και χθες Τετάρτη και για τελευταία φορά σήμερα Πέμπτη, ήταν πολύ μεγάλο, με συμπολίτες μας όλων των ηλικιών να προσέρχονται για να το παρακολουθήσουν.
Το έργο μάλιστα δεν ολοκληρώνει τον θεατρικό κύκλο του Συλλόγου για φέτος, μιας και αναμένεται μέσα στον Ιούνιο να ανέβουν παραστάσεις από τα παιδικά τμήματα.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
