Ο Ιντιανα Τζοουνς και ο Δισκος του Πεπρωμενου

Για 4 βραδιές στο θερινό σινεμά του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Ο Θερινός Κινηματογράφος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής θα προβάλει την ταινία περιπέτειας:  «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» (Indiana Jones and the Dial of Destiny) σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μανγκολντ.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24, Τρίτη 25, Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Ιουλίου  στις 9:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας

Βρισκόµαστε στο 1969 και ο Indiana Jones (Harrison Ford) είναι έτοιµος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Έχοντας περάσει πάνω από µία δεκαετία διδάσκοντας στο Hunter College της Νέας Υόρκης, ο καταξιωµένος καθηγητής αρχαιολογίας ετοιµάζεται να αποσυρθεί στο ταπεινό και µοναχικό του διαµέρισµα. Όλα αλλάζουν µε την απρόσµενη επίσκεψη της αποξενωµένης βαφτιστήρας του Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge), η οποία αναζητά ένα ανεκτίμητο αρχαίο εύρηµα που είχε εµπιστευτεί ο πατέρας της στον Indy πριν χρόνια. Πρόκειται για τον δίσκο του πεπρωµένου, έναν µηχανισµό του Αρχιµήδη που µπορεί να αλλάξει την ιστορία.
Ως έµπειρη απατεώνισσα, η Helena κλέβει τον µηχανισµό και αποχωρεί γρήγορα από τη χώρα για να το πουλήσει σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα χρήµατα. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το να την κυνηγήσει, ο Indy ξεκινάει µία τελευταία επική διαδροµή. Εντωµεταξύ, ο παλιός εχθρός του Indy, ο πρώην Ναζί Jurgen Voller (Mads Mikkelsen), έχει τα δικά του τροµαχτικά σχέδια για τον µηχανισµό µε σκοπό να αλλάξει τη ροή της παγκόσµιας ιστορίας.

Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 12 ετών

Info

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις προβολές:

  • Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:15μμ
  • Το ταμείο θα ανοίγει στις 8:00 μμ.
  • Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ.
  • Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Συνίσταται η προτίμηση στην προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου
  • Προπώληση ηλεκτρονικού εισιτηρίου www.ticketservices.gr
  • Άνεργοι, ΑΜΕΑ :  είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου
  • Συνοδός παιδιών στις παιδικές ταινίες : είσοδος ελεύθερη
  • Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο για το εισιτήριο ατελώς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.