Ο Γιωργος Ρους live στην Καβαλα

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στην «Μυροβόλο Άνοιξη»

Διανύοντας την τρίτη χρονιά από μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους έρχεται στην Καβάλα και στη «Μυροβόλο Άνοιξη», τo Σάββατο 30 Μαρτίου, για ένα μοναδικό μουσικό story telling!

Πολυτάλαντος και ρομαντικός, γεμίζει κάθε φορά τη σκηνή με θετική ενέργεια, φέρνοντας το κοινό όχι μόνο κοντά, αλλά κάνοντας το να μετέχει κι αυτό σε μια μυσταγωγική μουσική εμπειρία. Η έμπνευση έρχεται μέσα από εικόνες της καθημερινότητας και κάθε του τραγούδι είναι μια ιστορία με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα κάθε παράστασης είναι ένα μεγάλο «μαζί».

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως Rous το 2010, μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις», που ανακηρύχθηκε τραγούδι της χρονιάς, δίνοντας του μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες. Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στοσώμα», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη», «Από μια θάλασσα άλλη», «Ποια αγάπη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Info

Προσέλευση: 21.00

Έναρξη: 21.30

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.