Ο «Δουρειος Ιππος» κατεκτησε την Κομοτηνη

Το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα παρουσιάστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα, «Δούρειος Ίππος», που καταπιάνεται με παιχνίδια κατασκόπων σε μέρες μιας ελληνοτουρκικής κρίσης, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, σε συνεργασία με τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης και τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Ο κ. Κρομμύδας εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στην Κομοτηνή και έχει την ευκαιρία να συναντήσει αγαπημένους φίλους που η πανδημία τους στέρησε τη δυνατότητα να συναντηθούν δια ζώσης. Άλλωστε θεωρεί πως η Κομοτηνή αποτελεί προορισμό όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά για όλους τους συγγραφείς, που συναντούν ένα ένθερμο αναγνωστικό κοινό.

Το βιβλίο, πηγαίνει πολύ καλά στο μήνα της κυκλοφορίας του, ανέφερε, και είναι επίκαιρο όσο ποτέ, ιδιαίτερα στην περιοχή μας που έχει έντονο του μειονοτικό στοιχείο, και θεωρεί πως θα συζητηθεί πολύ, αν και εύχεται όλα όσα αναφέρονται στο βιβλίο να μην επαληθευτούν.

Η ιστορία βέβαια είναι πολύ διαφορετική από τα προηγούμενά του βιβλία, την οποία εμπνεύστηκε από την αληθινή ιστορία ενός Έλληνα κατασκόπου, την οποία έντυσε μυθοπλαστικά για να φτιάξει μια εντελώς διαφορετική κατασκοπική ιστορία.

Τον τελευταίο μήνα έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις σε όλη την Ελλάδα, ερχόμενος ξανά σε επαφή δια ζώσης με το κοινό. Ακόμα και τους μήνες της καραντίνας βέβαια είχε κρατήσει επαφή με τους αναγνώστες του μέσω του διαδικτύου, όμως από κοντά βλέπει πως υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στις παρουσιάσεις, και είναι ευχάριστο να μπαίνουν ξανά σε αυτή τη διαδικασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.