Ο Δημητρης Μπασης σημερα στο Misirlou Live Stage

Σε μια συναυλία - αναδρομή από το χτες στο σήμερα

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, το Misirlou Live Stage υποδέχεται στη σκηνή του τον Δημήτρη Μπάση, μαζί του, η Kalliope, μία εντυπωσιακή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς.

Ο Δημήτρης Μπάσης, φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τραγούδια – επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας, κορυφαίες συνεργασίες, καθώς και πολυάριθμες live εμφανίσεις σε ξεχωριστά θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο. Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες, τον καθιστούν ως έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του.

Μια συναυλία – αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Κάθε Μέρα», «Τ’ ανίκητα» και το «Φιλάω Σταυρό» που «ντύνουν» μουσικά την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Σασμός.

Μαζί του, η Kalliope, μία εντυπωσιακή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς. Ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει μια μουσική παράσταση που τα έχει όλα: τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, αυθεντική διασκέδαση, πάρτυ και νοσταλγία.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς

Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης

Κιθάρα/Φωνή: Γιώργος Βαρτσάκης

Info

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 12 ευρώ

Ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Misirlou – Studio Italos

Τηλ. κρατήσεων 254102428 – 697 7570994

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.