Ο Αλκινοος Ιωαννιδης στο Notos Stage της Αλεξανδρουπολης

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο ένα ταξίδι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Με αποσκευή μια «Μικρή βαλίτσα», γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και διασκευές, ο Αλκίνοος και η παρέα του ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταφέροντας αισθήματα, γεγονότα, ήχους και λέξεις. Σταθμός σε αυτό το ταξίδι θα είναι και η Αλεξανδρούπολη όπου την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η παρέα του θα βρεθούν στο Notos Stage
 
Το πρόγραμμα χαρακτηρίζουν η επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, τα ελεύθερα και τα ενορχηστρωμένα μέρη, οι εντάσεις και οι σιωπές, ο συγκερασμός διαφορετικών μουσικών ειδών και η δημιουργία κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.
 
Μέσα από την ιδιαιτερότητα ενός σχήματος αποτελούμενου αποκλειστικά από έγχορδα, αλλά και μέσα από την εφευρετικότητα της συγκεκριμένης ομάδας, τα τραγούδια αντιμετωπίζονται συνεχώς με νέους τρόπους, σαν πρόσωπα κοιταγμένα από διαφορετικές γωνίες. Η ζωντανή αυτή διαδικασία παρουσιάζεται στο σημερινό της στάδιο, μέσα από τις χειμερινές εμφανίσεις του σχήματος. 

H παρέα του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Γιώργος Καλούδης: τσέλο, λύρα
Μανόλης Πάππος: μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο
ηχοληψία: Βασίλης Δρούγκας
φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς
 
Info
Notos Stage: Τέρμα Καραολή κ Δημητρίου – Αλεξανδρούπολη
Κρατήσεις-πληροφορίες 2551080060
 
Είσοδος 14 ευρώ – Προπώληση 12 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων
ΚΑΒΑ Πορφυρός Λ. Δημοκρατίας 375, Αλεξανδρούπολη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.