Νεα συνθεση στο Τοπικο Συμβουλιο Μνημειων ΑΜ-Θ

Τα πρόσωπα που το στελεχώνουν

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, η νέα σύνθεση του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΤΣΜΑΜΘ).

Το ΤΣΜΑΜΘ αφορά στην προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς της ΑΜΘ.

Τα μέλη που απαρτίζουν συνολικά το συμβούλιο είναι:

  1. Σταμπολίδου Σεραφίνα του Γεωργίου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Κομοτηνής, ως Πρόεδρος.
  2. Καραδήμα Χρυσούλα του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλο με Α’ βαθμό του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης.
  3. Δαδάκη Σταυρούλα του Σιδέρη, μόνιμη υπάλληλο με Α’ βαθμό του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας.
  4. Πουλιούδη Βασιλική του Παναγιώτη, μόνιμη υπάλληλο με Α’ βαθμό του κλάδου ΠΕ Αρχαιολόγων, Αναπληρώτρια Ελλείποντος Προϊσταμένου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δράμας και Προϊσταμένη του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της ανωτέρω Εφορείας Αρχαιοτήτων.
  5. Πριγγόπουλος Θεόδωρος του Αλέξανδρου, μόνιμος υπάλληλος με Α’ βαθμό του κλάδου ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων, Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  6. Κουκουβέτσιου Ευθαλία του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλος με Α’ βαθμό του κλάδου ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, Προϊσταμένη του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών.
  7. Βιδάλη Αναστασία του Γεωργίου, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Μηχανικών (Αρχιτεκτόνων), Προϊσταμένη του Τμήματος Αδειοδοτήσεων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  8. Ανδρούδης Πασχάλης του Νικολάου, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  9. Τριαντάφυλλος Διαμαντής του Στέφανου, Επίτιμος Διευθυντής Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού.
  10. Λιανός Νικόλαος του Αποστόλου, τέως Καθηγητή αρχιτεκτονικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
  11. Κυριακίδης Ελευθέριος του Παύλου, Δήμαρχος Θάσου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.