Νεα αρχη σε νεα στεγη για τον Πολιτιστικο Συλλογο Ιασμου

Αγιασμό αλλά και εγκαίνια του νέου τους χώρου έκαναν τα μέλη

Τμήμα «κρουστών δρόμου» ξεκινά ο Σύλλογος

Μια νέα αρχή στη νέα του Πολιτιστική Στέγη θέλει να κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου, που την Κυριακή πραγματοποιούσε τα εγκαίνιά της, παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, μαζί με τον αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς για τις δραστηριότητές του.

Στο χώρο βρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου, με τον Μητροπολίτη να τονίζει πως ο Ίασμος είναι μια ιστορική κωμόπολη, με θαυμάσια ιστορία την οποία πρέπει να συνεχίσουν να κρατούν και να διδάσκουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο, που αποτελεί τις ρίζες μας αλλά και την πυξίδα για το πού πάμε.

Τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Ευχήθηκε δε υγεία σε όλους, για να υπηρετούν τον τόπο με τον καλύτερο τρόπο. «Τα προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν όσο υπάρχουν οι άνθρωποι. Για αυτό θα πρέπει να έχουμε σώφρονα νου για να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα καθαρά, με διάλογο και ει δυνατόν αποτέλεσμα που να ικανοποιεί εμάς, και να διδάσκει τα παιδιά μας» ανέφερε.

Η. Μπούκας: «Ήδη σημαντικό το ενδιαφέρον για τα τμήματα του συλλόγου»

Ο νέος χώρος, σημείωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Μπούκας, θα φιλοξενεί πλέον όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου, ευρισκόμενος στο κέντρο του Ιάσμου.

Η λειτουργία του συλλόγου και των τμημάτων του θα ακολουθεί πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της πολιτείας, τόνισε, ενώ παράλληλα θα ενσωματώσουν όσο είναι δυνατόν καινούριες δραστηριότητες.

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου παρέστησαν στην εκδήλωση

Μία από αυτές είναι και τα θεματικά εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους, που θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή από τις 11-1 με διαφορετικό θέμα το οποίο θα αναπτύσσει κάποιος ειδικός.

«Ο Σύλλογος επανεκκινεί τις δραστηριότητές του με νέα  δεδομένα, βάσει όλων των κανονισμών της πολιτείας» σημείωσε. Στον Σύλλογο βέβαια, συνήθως ξεκινούν και το ενδιαφέρον εκδηλώνεται μετά από μερικές μέρες, και συμπληρώνεται ο αριθμός των τμημάτων. Όμως φέτος, με πολύ κόσμο να αδημονεί για οποιαδήποτε δραστηριότητα, να πάρει τη ζωή του  πίσω και να ξεκινήσει τις δραστηριότητες, το ενδιαφέρον είναι ήδη σημαντικό, ιδίως για τα παιδικά τμήματα.

Ήδη αυτή την εβδομάδα, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 19:00,  θα ξεκινήσει ένα νέο τμήμα «κρουστών δρόμου» υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Ναλμπάντη για να φέρει τους συμμετέχοντες σε επαφή με τα υπέροχα Βραζιλιάνικα κρουστά  και να εκφραστούν µέσω του ρυθµού, της μουσικής και του χορού.

Πέρα αυτού ο Σύλλογος δέχεται αιτήσεις για θεατρική ομάδα, χορωδία ενηλίκων και παιδική, Pilates –γυμναστική αλλά και εικαστικά για παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.