Μουσικες απο ολη την Βορειο Ελλαδα… και ενας γαμος

Κατά τον τριήμερο εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην Ξάνθη

Γέμισαν για ακόμη μια χρονιά μουσική οι δρόμοι της Ξάνθης, αφού για τρείς μέρες μουσικές σκηνές σε έξι διαφορετικά σημεία της πόλης, με περισσότερα από 40 μουσικά σχήματα από την Ξάνθη και την υπόλοιπη Β. Ελλάδα γέμισαν με τους ρυθμούς και τις μελωδίες τους την πόλη.
 
Συγκροτήματα από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα, Αθήνα και φυσικά Ξάνθη ανέβηκαν στις διάφορες σκηνές που βρίσκονταν σκορπισμένες μέσα στην πόλη, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνταν δράσεις από διάφορους συλλόγους της Ξάνθης.
 
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου, Ευρωπαϊκή ημέρα της Μουσικής, μέχρι και την Πέμπτη 23, μουσική όλων των ειδών βρήκε το δρόμο της προς την Ξάνθη με το κοινό να γεμίζει τους δρόμους και να δίνει μια άλλη νότα στις βραδιές των Ξανθιωτών και όχι μόνο, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και συνεργασίας.
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάτραχοι για 5η συνεχόμενη χρονιά έδειξε ότι μπορεί να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο μια γιορτή που να ικανοποιεί ακόμα και τον ποιο απαιτητικό ακροατή.
 
Μια από τις όμορφες εκπλήξεις, τουλάχιστον για την οικογένεια του Παρατηρητή, ήταν η παρουσία του Ραδιοφωνικού Παραγωγού του «Ράδιο Παρατηρητής» Δημήτρη Καραγκιόζη και της εκλεκτής της καρδιάς του Αγγελικής Γκανούδη, που όντας νεόνυμφοι, κυριολεκτικά άφησαν τον γάμο, και έπιασαν τη σκηνή, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα δύο γεγονότα συνέπεσαν.
 
Συγχαρητήρια τόσο στους νεόνυμφους όσο και στους Βατράχους για την μοναδική και φέτος διοργάνωση. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.