«Μικρος» Κινηματογραφος σε ζωντανη συνδεση στην Ξανθη

Επιστρέφει το Micro μ Festival

Για ενδέκατη χρονιά το International Micro μ Festival δίνει ραντεβού με το κοινό του. Το αγαπημένο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται ζωντανά και ταυτόχρονα σε αρκετές Ελληνικές πόλεις και στο Παρίσι επιστρέφει στην Ξάνθη με ασφάλεια στις αίθουσες του Λαογραφικού Μουσείου της ΦΕΞ και συναντά τους θεατές από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου, προσφέροντας τους τη γνωστή του ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία.

Η κεντρική εκδήλωση του IMμF 2021, το “ζωντανό” ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του, θα προβληθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ταυτόχρονα σε 9 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού προσκαλώντας το κοινό να παρακολουθήσει τις 15 ταινίες μικρού μήκους και να ψηφίσει την αγαπημένη του.

Τις υπόλοιπες ημέρες οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επιλέξουν για πρώτη φορά την αγαπημένη τους Σπουδαστική Ελληνική ταινία στο πρωτοεμφανιζόμενο στο Microμ σπουδαστικό διαγωνιστικό και  φυσικά τις Ευρωπαϊκές “μικρές” ταινίες πρώτης προβολής στην Ελλάδα στο καθιερωμένο διεθνές μέρος του φεστιβάλ.

Βραβεία για τους νικητές

Τα Βραβεία που θα δοθούν στους νικητές του Διαγωνιστικού και του Σπουδαστικού θα είναι συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ και σαν στόχο έχουν να διευκολύνουν τις επόμενες  παραγωγές των κινηματογραφιστών που θα αναδειχτούν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού. 

Το πρόγραμμα των προβολών

  • Σπουδαστικό Μέρος:  Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 21.15
  • Διαγωνιστικό Μέρος: Σάββατο 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 
  • Διεθνές Μέρος:  Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα 20:15

Info

  • Πληροφορίες κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2541025421
  • Γενική Είσοδος: 8 ευρώ
  • Αγορά Εισιτήριων: viva.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.