Μια μαγικη βραδια με τον Μαριο Φραγκουλη και τον Γιωργο Περρη

Τραγούδησαν στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής την Δευτέρα

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, παρέα με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με κοσμοαγάπητες μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά.

Τραγούδια από ταινίες του Disney,  μελωδίες των Χριστουγέννων αλλά και κομμάτια από μιούζικαλ, σκόρπισαν μαγεία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων.

Μαζί τους μία 10μελής ορχήστρα δεξιοτεχνών σολίστ, ερμήνευσε όλες τις μεγαλειώδεις μελωδίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου, που μεταφέρθηκαν μέσα από τη μοναδική ικανότητά των δύο ερμηνευτών.

Ο Μάριος Φραγκούλης εξέφρασε στο κοινό τη χαρά του για το γεγονός ότι επισκέπτεται για ακόμα μια φορά την Κομοτηνή, και αυτό το μοναδικό κτίριο του Μεγάρου Μουσικής που έχει καταπληκτική ακουστική.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Περρής, που ήρθε για πρώτη φορά στην Κομοτηνή, καλωσόρισε και αυτός το κοινό στην παράσταση, την πρώτη που κάνουν μαζί με τον κ. Φραγκούλη μετά από πολλά χρόνια που είναι χαρά και γιορτή για αυτούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.