«Μια μαγικη νυχτα» στο Μεγαρο Μουσικης

Από τις μαθήτριες της Σχολής Χορού «Plie»

Με μια  παράσταση κλασικού μπαλέτου επενδεδυμένη με μουσικές του Στράους, του Τσαϊκόφσκι, του Όφενμπαχ, του Σούμπερτ, βασισμένη σε ιδέες της χοροδιδασκάλου κ.Φωτεινής Κουτλογεωργίου, οι  120 μαθήτριες της γνωστής Σχολής Χορού «Plie», ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσής τους, παρουσιάζοντας τα επιτεύγματα της δουλειάς  ενός χρόνου.

Η εκδήλωση του Σαββάτου που οργάνωσε η «Plie» ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για το μεγάλο κοινό που την παρακολούθησε, κατακλύζοντας τους χώρους του Μεγάρου. Μικρές και μεγάλες χορεύτριες, από 4 έως 40+ ετών, «έλαμψαν» με την κίνηση και την εκφραστικότητά τους.

«Οι παραστάσεις που κάνουμε, είναι ενταγμένες στην εκπαίδευση των μαθητών κι είναι η επιβράβευσή τους γιατί δείχνουν τη δουλειά που έχουν κάνει στη διάρκεια της χρονιάς», ανέφερε η κ. Κουτλογεωργίου, ιδιοκτήτρια της Σχολής.
Τα προσεγμένα σκηνικά της παράστασης «Μια νύχτα μαγική» επιμελήθηκε η κ. Έφη Καλεντερίδου με την ομάδα της.

Η Σχολή Χορού «Plie» ανανεώνει το ραντεβού της με το  κοινό της Κομοτηνής, στις 13 Ιουνίου, με μια παράσταση σύγχρονου χορού αυτή τη φορά, στο Μέγαρο Μουσικής, που οργανώνεται στην κορύφωση των μαθημάτων αλλά και με αφορμή το κλείσιμο 10 χρόνων από τη λειτουργία της. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.