Με την 1η Μαθητικη Καρναβαλικη Παρελαση «αντιο» στο πανδημο γλεντι της αποκριας (+Gallery)

Χορός, τραγούδι και σοκολατοπόλεμος από παιδιά και μεγάλους

Με μία αποκριάτικη γιορτή αφιερωμένη στα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα «παιδιά» της πόλης μας έπεσε χθες, Σάββατο 12 Μαρτίου η αυλαία των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής.

Η 1η Μαθητική Καρναβαλική Παρέλαση, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής μαζί με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό.

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κομοτηνής, με σημείο εκκίνησης το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κομοτηνής και μέσω μίας τρελής πορείας, γεμάτης μουσική, χορό και κέφι, κατέληξε δια μέσου των πεζοδρόμων της Βενιζέλου και της Ερμού στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου ακολούθησε ένα αποκριάτικο πάρτι, με πολύ χορό, σοκολατοπόλεμο και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Νατάσα Λιβεριάδου
«Στόχος μας του χρόνου να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα»

«Είναι ό,τι καλύτερο οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής να ολοκληρώνονται με την 1η Καρναβαλική Παρέλαση που διοργανώσαμε φέτος για πρώτη φορά σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων και Κηδεμόνων, των σχολείων της πόλης μας» υπογράμμισε στις δηλώσεις της η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία δήλωσε ικανοποιημένη από την πορεία του συνόλου των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής.

«Η πόλη πήρε λίγο ζωή και στόχος μας, με την βοήθεια όλων, είναι του χρόνου να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα» επεσήμανε η ίδια ευχόμενη «καλή Σαρακοστή» σε όλους τους συμπολίτες μας.

«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε για να παιδιά της πόλης μας, ενωμένοι και όλοι μαζί» επεσήμανε με την σειρά του και ο κ. Πέτρος Μαριόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.